jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 10/08/2023

JD x 777 Next Talent

777 Next Talent is back! Heb jij een passie voor muziek? Dan is dit jouw kans om je carrière een kickstart te geven. Kom dit weekend auditie doen in de JD winkel in Amsterdam of Antwerpen van 15:00 tot 19:00! 

777 Records ook wel bekend als label van rapper en artiest Frenna, gaat weer de samenwerking met JD Sports aan om zowel online als offline nieuw talent te scouten. 

Na een succesvolle kick start op 7Fest, opgericht door de legendarische Nederlandse hiphopartiest Frenna, gaat de zoektocht verder. Was jij er niet bij op 7Fest? Don’t worry, na alle mind blowing optredens, is het nu jouw beurt!  

Doe nu auditie 

Talenten kunnen naar een JD winkel in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Antwerpen om auditie te doen in de JD x 777 Talent Booth. De audities worden gefilmd en bewerkt tot korte deelnemers video’s van 30-60 seconden. Na afloop, worden deze video’s op de 777 website geplaatst. 

Kan jij niet naar een fysieke winkel voor de auditie? We got you!  

1. Duet een van de video’s van Frenna met jouw eigen verse 

2. Post je duet op jouw TikTok en Gebruik de hashtags #JDx777NextTalent 

3. Tag @777recordlabel 

De winnaars van de online & in-store competitie zullen in de finale op 11 September in Amsterdam Supperclub optreden voor de hoofdprijs: een volledig gefaciliteerde release onder het 777 Records label.  

Dit is dé kans om jouw carrière te beginnen met behulp van een van de grootste record labels van Nederland dus mis het niet!   

Show us what you got, bereid je nu voor en kom auditie doen in een van onze winkels of via Instagram of TikTok met de #JDx777NextTalent

Volg @jdsportsnl en @777recordlabel voor alle updtaes over 777 Next Talent. 

Auditiedata 

Antwerpen, Meir 34/36 – 11 Augustus 

Amsterdam, Kalverstraat – 12 Augustus 

Den Haag, Weberplaats – 5 Augustus 

Rotterdam, Lijnbaan – 6 Augustus 

Lees meer zoals dit

Volgende blog