jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 26/03/2018

JD x ADIDAS ORIGINALS DEERUPT EVENEMENT

Je hebt het vast al voorbij zien komen op onze social kanalen! Op zaterdag 24 maart vond het launch event van JD x adidas Originals Deerupt plaats in Amsterdam. Wij delen dit graag met jullie! Gaan er nog geen belletjes rinkelen bij het woord Deerupt?

Geïnspireerd op urban planning en architectuur. Met ingewikkelde modificaties, inclusief het toevoegen van eigentijdse ontwerpen en functies, krijgt de schoen een ongeëvenaarde voorsprong op eerdere modellen. Het ding dat de Deerupt uniek maakt, is hoe het een rasterconcept gebruikt als centraal ontwerpprincipe. Een onmiskenbare verklaring; de sneaker is gebouwd met een flexibel mesh bovenwerk volledig omhuld met een webbed overlay.

Back to the event!  Je kon een VR experience ervaren. Nieuwsgierig naar hoe jij eruit ziet in 3D? Op het event kon jij een foto laten maken en erachter komen hoe jij eruit ziet in 3D. Verder kon je ook kans maken op een paar adidas Originals Deerupt door the game te spelen.

Last but not least, the artist! Whooo..

Wij hadden optredens van Steff London & IAMDDB.

 

Was jij op het event of ben jij nieuwsgierig naar de foto’s van het event? Ga dan naar onze Facebook pagina of klik hier voor meer foto’s.

 

Ben jij nieuwsgierig naar de schoen? Klik hier

Lees meer zoals dit

Volgende blog