jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 26/03/2018

PUMA’S GONE GOTHIC

Het fenomeen rock-chic is nu een stuk comfortabeler geworden. PUMA heeft zojuist hun gloednieuwe damescollectie gelanceerd; kleding ge├»nspireerd op gothic, ontworpen om een nieuw uiterlijk aan off-duty stijl toe te voegen. Het volledige assortiment is exclusief voor JD en bevat street-ready hoodies, leggings, cropped crew sweatshirts en meer – elk voegt eigentijdse, laidback vibes toe aan je casual, alledaagse looks.

Niets zegt gothic als hints van levendige rode details en Puma stelt niet teleur. Bijzonder gedetailleerde rozen afgewerkt met vallende bloemblaadjes banen zich een weg rond de kenmerkende stukken van de collectie om de grungy look af te maken.

Elk stuk is gemaakt van een hoogwaardige katoenmix voor extra comf ‘- met een opgefrist PUMA-logo in een gotisch lettertype dat garant staat voor een statement.

Profiteer ten volle van de revival in de jaren 90-stijl met comfort x grunge en PUMA. Koop de nieuwe PUMA-gothic-collectie exclusief bij JD en laat ons zien hoe je rockt met #jdsportsnl voor een kans om op @JDsportsnl te verschijnen.

Lees meer zoals dit

Volgende blog