jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 11/02/2021

JD x WillNE: Big fax aflevering 2

Goed nieuws! Onze guy WillNE komt terug op je scherm. ‘Big Fax’ is terug met aflevering 2 en deze keer staan er twee nieuwe teams klaar voor een head-to-head race.

Big Fax is DE panel show, ontworpen om de voetbalkennis en tactische redenering van onze celeb guests te testen – WillNE en JD stijl! Verwacht voetbal trivia met een hele lading plezier en onzin. Twee teams nemen het tegen elkaar op in drie rondes om de Big Fax te vinden, met funny man WillNE als host.

Bekijk aflevering 2

In de nieuwe aflevering wordt WillNE vergezeld door bijzondere gasten. Aan zijn linkerhand: BBC Radio 1Xtra DJ Snoochie Shy (@snoochieshy) en maker van de “For the Culture” podcast Lippy (@dondalipz), samen team Snoochie Lips. Aan de rechterkant: acteur en en moderator Miles (@milageuk) en Arsenal Fan TV gast, TY (@clockendtai) als team I’m not Specs of toch Tyles?

Genoeg kansen om punten te scoren! Welk team heeft de kennis en welk team gaat naar huis als verliezers? Benieuwd naar de aflevering? Bekijk hier aflevering 2 en tune in to find out!

Catch up

De eerste aflevering gemist? In aflevering 1 werd Will vergezeld door Queen of chat Zeze Millz, JD OG Savage Dan, rapper Margs en voetbalpresentator Zac Djellab. Bekijk de eerste aflevering hier!

Zorg dat je niks mist door te liken, reageren en abonneren op ons YouTube kanaal. Stay tuned voor de volgende aflevering van Big Fax en andere series met onze guy WillNE!

DON’T MISS OUT! Op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Volg ons ook op @JDsportsNL en @JDwomenNL en deel je stijl met #JDlooks <3

Lees meer zoals dit

Volgende blog