jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 17/02/2021

Nieuw seizoen Gym King

Fitnesskleding is ALTIJD in. En als er één merk in uitblinkt, is het Gym King wel. Of het nu tijd is voor een refresh van je gym’drobe of voor een update van je loungewear collectie… Their latest drop has got you totally covered.

Nog niet gezien wat er binnen is gekomen? Well, we’ve got news for you. We vertellen je er meer over…

Cosy Comf’

De winter is nog niet voorbij en als er één ding is waar we altijd naar op zoek zijn, is het cosy loungeware. Of je nu vanuit huis werkt, met de girls chillt via Zoom of met een flinke lading snacks een avond op de bank hangt, met Gym King’s nieuwste collectie ben je verzekerd van comfort.

Ze hebben hoodies, joggingbroeken, T-shirts, shorts en nog veel meer gelanceerd. En het beste van alles? They’re made to match! Elk kledingstuk is verschenen in verschillende kleuren zodat je eindeloos kunt combineren met Gym King items. Van classic zwart tot neutraal beige… Deze items voor het nieuwe seizoen zijn gemakkelijk te stijlen. Maak gegarandeerd een statement, from the sofa to the ‘gram. 

Home Workouts?

Deze collectie is niet alleen voor je chill days, Gym King heeft ook workout essentials! Of je nu kiest voor een home workout of de deur uit gaat voor een run (of je gymwear gewoon all day everyday draagt), Gym King heeft de gear die je er goed uit laat zien EN voelen.

Verwacht bijpassende sets met sport bh’s en leggings, en tops, quarter zips en meer. Deze ‘fits houden je koel en comfy, of je nu gaat voor een HIIT sessie of voor een online yoga klasje. Als je op zoek bent naar een extra boost motivatie, this is it.

Like what you see? Sla een voorraadje in van het nieuwste van Gym King en bekijk nu de damescollectie!

DON’T MISS OUT! Op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Volg ons ook op @JDsportsNL en @JDwomenNL en deel je stijl met #JDlooks <3

Lees meer zoals dit

Volgende blog