jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 22/01/2021

JD X WillNE: Don’t crack aflevering 1

We’ve got some BIG news… Om 2021 goed te beginnen zijn we een officiële samenwerking begonnen met de Britse Youtuber en funny guy, WillNE. WillNE gaat onze JD ambassadeur AJ joinen bij de JD club en je kunt een heleboel good stuff verwachten.

Je leest het goed, we hebben stapels aan content voor je klaarliggen die de komende weken jouw beeldscherm gaan vullen. Met onderwerpen als comedy, sport, sneakers en meer! Zorg ervoor dat je de WillNE-hosting niet mist, evenals een mega line-up van hele speciale gasten!

Als eerste, aflevering 1 die net op ons YouTube-kanaal is gedropt – ‘Don’t Crack’!

WillNE

Don’t crack.

Er is maar één regel in Don’t Crack… je mag niet lachen. In elke aflevering wordt WillNE vergezeld door twee nieuwe gasten die elkaar gedurende drie rondes op de proef stellen.

Lach en een ingrediënt zal worden toegevoegd aan de keukenmachine. We hebben het hier niet over taart-ingrediënten, maar over ingrediënten zoals sardientjes, knoflookpasta, chili en meer.

Bekijk Aflevering 1

In de eerste aflevering zal WillNE de twee gasten Stephen Tries en Specs Gonzales verwelkomen. Wie heeft de beste grappen en wie neemt er een flinke slok van het ‘loser’-drankje ?! Check de volledige aflevering nu ⬇️.

Zorg ervoor dat je geen enkele aflevering mist door je te abonneren op ons YouTube-kanaal. Blijf op de hoogte voor de volgende episode van Don’t Crack en talloze andere afleveringen van our funny guy, WillNE.

DON’T MISS OUT! Op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Volg ons ook op @JDsportsNL en @JDwomenNL en deel je stijl met #JDlooks <3

Lees meer zoals dit

Volgende blog