jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 28/01/2021

New in: Tony Hawk Signature Series

Of je nu voor het eerst op een skateboard gaat staan of een doorgewinterde skater bent… We’ve got you covered. JD heeft voor het eerst skateboards en accessories van Tony Hawk Signature Series gelanceerd.

Tony Hawk aka the Birdman, uit het zonnige Zuid-Californië, wordt beschouwd als de pionier van het skateboarden. Hij heeft meer tricks gedaan dan de meeste mensen in hun hele leven leren en was de eerste die succesvol een 900° kon uitvoeren!

De Signature Series collectie bestaat uit duurzame en stabiele boards die geschikt zijn voor zowel cruising als tricks. Wil je alle gear zien die nodig is om je skating game naar een nieuw level te brengen? Check it out!

Tony Hawk

From Ramp to Rail

Boots de legendarische 900° van je skate hero na en maak kick-flip combo’s als nooit tevoren. De decks zijn gemaakt van 7-laags esdoornhout en hebben griptape aan de bovenkant, zodat je voldoende grip hebt op het board. Deze Signature Series Skateboards zijn perfect voor beginners en professionals.

De boards zijn gemaakt met aluminium en PU gegoten trucks en ABEC 3 lagers. Ze hebben PU geïnjecteerde wielen die lang meegaan. De skateboards zijn finished met head-turnin’ Tony Hawk afbeeldingen.

Tony Hawk

Wanna’ check ’em out? Shop de skateboard collectie nu bij JD. 

DON’T MISS OUT! Op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Volg ons ook op @JDsportsNL en @JDwomenNL en deel je stijl met #JDlooks <3

Lees meer zoals dit

Volgende blog