jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 07/11/2022

Doe mee met de #JDx777NextTalent challenge en maak kans op een van de 3 wildcards voor de finale!

Is muziek jouw grootste passie en is het altijd al jouw droom geweest om je eigen single op te nemen? Dit is dé kans om jouw carrière te beginnen met behulp van een van de grootste record labels van Nederland.

777 Records ook wel bekend als label van rapper en artiest Frenna, start maandag 7 november in samenwerking met JD Sports met zowel een online als offline contest om nieuw talent te scouten.

Music connects and shapes culture 777 & JD join forces

777 Next Talent Contest is een platform voor nieuwe, jonge artiesten om hun talent te tonen. Deelnemers maken kans op de hoofdprijs: een volledig gefaciliteerde release onder het 777 Records label.

Meedoen aan de audities

Talenten kunnen naar een JD winkel in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Antwerpen om auditie te doen in de 777 x JD Talent Booth. De audities worden gefilmd en bewerkt tot korte deelnemers video’s van 30-60 seconden. Na afloop, worden deze video’s op de 777 website geplaatst waar het publiek 2 weken lang kan stemmen op hun favoriet om te bepalen wie er naar de finale gaat. 

Kan jij niet naar een fysieke winkel voor de auditie? We got you! Er worden nog drie talenten geselecteerd om door te gaan naar de finaleronde door middel van een wildcard. Wil jij kans maken op 1 van deze wildcards? Vanaf 7 november kan iedereen in Nederland en België via TikTok online deelnemen met de #JDx777NextTalent challenge en een duet inzingen met een van deze vijf artiesten: Delany, Rhema & Bethel, YXNG LE en Philly Moré. 

De 10 talenten met de meeste publieke stemmen worden uitgenodigd voor de finale. Om je voor te bereiden op de finale krijg je eerst een workshopdag. Tijdens deze workshopdag word je voorbereid op de finale door experts uit de branche en krijg je tips over het proces van je eigen single maken, wat er allemaal bij komt kijken, wat producers en engineers doen en hoe je verder gaat na het deelnemen of het winnen van een talentenjacht. 

Tijdens de finale treden de 10 finalisten op voor van de 777 jury bestaande uit 3 artiesten van het label. Uiteindelijk wordt er 1 winnaar gekozen die de hoofdprijs wint: een volledig gefaciliteerde release onder het 777 Records label.

Can you handle it? Dit kan het begin zijn van jouw muziekcarrière. Show us what you got, bereid je nu voor en kom auditie doen in een van onze winkels of via Instagram of TikTok met de #JDx777NextTalent.

Auditiedata

Online TikTok audities – 7-20 November

Offline audities:

Amsterdam, Kalverstraat – 17 november

Rotterdam, Lijnbaan – 18 november

Leidschendam Westfield Mall of the Netherlands – 20 november

Antwerpen, Meir 34/36 – 19 november

Check de website van 777 next talent voor meer info en hou onze Instagram @jdsportsnl en de blog in de gaten voor alle updates over de JDx777 Talent Contest.

Lees meer zoals dit

Volgende blog