jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 21/03/2023

Just dropped: Nicce new in

Upgrade je everyday ‘fits met de nieuwste drops van Nicce! 

De lente is op komst en brengt zonnigere dagen met zich mee. Level up je lente-ready essentials met de gloednieuwe collectie van Nicce. Klassieke stijlen met een street-inspired edge, inclusief wat JD-exclusieve heat. 

Wil je alles weten over de drop? Keep scrolling! 

Classic Cuts 

Geworteld in de urban scene van Londen, levert Nicce al tien jaar lang stapels elevated essentials. 

Geïnspireerd door de straatcultuur van de stad met elementen van athleisure, neemt Nicce’s nieuwe collectie kenmerkende merkdetails en voegt new-season touches toe voor een fresh feel. 

Voor de heren gaat Nicce terug naar de basics. Bekijk de signature t-shirts om je alledaagse wardrobe up te daten, en dikke fleece hoodies om je warm te houden tijdens koudere avonden. Bold branded graphics zoals boxlogo’s zorgen voor een statement look, terwijl de clean afwerking waar Nicce goed in is blijft. 

De collectie bevat klassieke joggers voor frisse dagen, maar ook geweven cargo broeken voor een street-ready look. 

New season stijlen 

Perfect voor off-duty dagen en relaxte uitstapjes, Nicce’s laatste drop houdt het classic met essentiële stijlen in strakke nieuwe kleurstellingen. 

Als de temperaturen veranderen, zijn t-shirts met lange mouwen en cozy sweats het ultieme paar. Met kleuren als mintgroen en blauw, maar ook neutrale tinten, zullen deze new season pieces je chill-day looks upgraden. 

De collectie bestaat uit hoodies, sweaters en joggers in verschillende kleuren die je met elkaar kunt combineren of afzonderlijk kunt dragen. 

Shop de drop 

Ben je toe aan een frisse lente? Check de nieuwste Nicce drop en shop je favoriete stijlen nu! 

Lees meer zoals dit

Volgende blog