jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 22/03/2023

Voetbal meets lifestyle met adidas Tiro

Van city hangs tot 5 tegen 5 toernooien, de adidas Tiro serie brengt het fantastische spel naar je dagelijkse rotatie. 

Ontworpen met voetbal in het achterhoofd, zijn deze items perfect om je fresh te houden tijdens je wedstrijd, maar zijn ook voor een off-duty look. 

Bekijk hieronder de adidas Tiro collectie, vertegenwoordigd door de meest interessante jonge voetballers van dit moment. 

Voetbal meets streets 

Van het veld naar de straat, geef jezelf die essentiële voorsprong met adidas Tiro

Voor extra laagjes om je in de zone te houden als de temperaturen dalen, pak je de Tiro League ¼ Zip Training Top om je erdoorheen te helpen. 

Deze trainingstop wordt gedragen door jonge sterren als Curtis Jones van Liverpool en Darko Gyabi van Leeds United en is gemaakt van gerecycled polyester met ingebouwde AEROREADY zweetafvoerende technologie om je droog en gefocust te houden. 

Perfect voor op het veld, maar ook ideaal als onderdeel van je dagelijkse look. De slim fit zorgt voor een gestroomlijnd gevoel en extra snelheid. 

Combineer het met de Club Tiro Track Pants voor head-to-toe look. Ze hebben een elastische tailleband en een verstelbaar trekkoord voor de perfecte pasvorm en zijn voorzien van zijzakken met rits om je spullen in op te bergen. 

Heb je iets lichters nodig om je koel te houden? Kijk dan eens naar het Tiro Club T-shirt, gemaakt van soepel gerecycled polyester voor een lichte, easy wear. 

Ideaal voor een potje voetbal, 5 tegen 5 toernooien of een duel op straat. Combineer het met de Tiro Club Shorts voor totaal comfort. 

Uitgerust met AEROREADY technologie om zweet af te voeren, shop de volledige ‘fit voor een coole, comfy wear zowel op als naast het veld. 

Heb jij een upgrade nodig? Bekijk de hele adidas Tiro collectie hier. 

Lees meer zoals dit

Volgende blog