jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 08/12/2022

King Of The Game: Shop The Look

Heb jij de King of the Game kerstadvertentie al gezien?

Met de JD crew in head-to-toe heat, maken we het je gemakkelijk door een aantal van de top looks zoals gezien op onze guy Chunkz, KSI, Virgil Van Dijk en nog veel meer hier te verzamelen.

Chunkz

Nadat hij eerder dit jaar bij de JD-familie kwam, is Chunkz een vaste gast op ons YouTube-kanaal, @jdofficial. Met meer dan 2,4 miljoen abonnees en 183 miljoen views op zijn kanaal, staat hij bekend om het maken van big waves met zijn content.

Chunkz werkt achter de bowlingbaan in onze kerstadvertentie en kleedt zich in premium stijl met een Emporio Armani EA7 fit. Hij combineert het Colour Block Tracksuit met een paar B&W laces voor de ultieme monochrome look. Check de look hier!

Kano

Muzikant en acteur Kano is een pionier in UK grime en komt uit Oost-Londen. Hij was groot met zijn muziek in de vroege jaren 2000, maar heeft sindsdien zijn status als acteur gevestigd door de hoofdrol te spelen als Sully in Netflix’s ‘Top Boy’. Kano is twee keer genomineerd voor de Mercury Music Award en heeft twee MOBO-awards gewonnen.

Deze kerst draagt Kano alles van adidas Originals. Hij gaat retro in de Embossed SST en Forum Low. Get yours now!

Anthony Joshua

Het zou geen JD kerstadvertentie zijn zonder onze guy AJ. De in Watford geboren atleet heeft tussen 2016 en 2021 twee keer de WBA, IBF, WBO en IBO-titel in handen gehad.

Dat klopt, de tweevoudig wereldkampioen zwaargewicht is terug in een Under Armour fit terwijl hij popcorn eet in de speelhal. Buiten de ring is hij aan het relaxen in de Vanish Hoodie en Track Pants combo. Check de hotste items hier!

Central Cee

Central Cee wordt gezien als een van de snelst rijzende sterren in de UK rapscene. Hij heeft zijn sound gemaakt in de Londense Drill-scene, en zijn talent heeft hem doen verschijnen op Amerikaanse freestyle-platforms en naast opmerkelijke Amerikaanse muzikanten als Diddy.

Hij neemt het op tegen de flipperkast in een stealthy fit van Nike. Met layering als sleutelwoord dit seizoen is Central Cee te zien in een Air Max trainingspak en een winterjas; het Air Max Bubble Jacket. Wil jij ook deze heat? Check it here!

KSI

YouTuber, rapper en nu bokser, KSI heeft een cult following opgebouwd met zijn content creatie. Als medeoprichter en lid van het collectief The Sidemen heeft hij meer dan 34 miljoen abonnees en meer dan 8 miljard video’s bekeken op zijn drie YouTube-kanalen.

KSI neemt het op tegen Tobi op de dansmat en gooit moves in een klassieke SST van adidas Originals. Als afsluiter stapt hij in een fresh paar Superstars! Shop deze look nu!

Virgil van Dijk

De Nederlandse profvoetballer Virgil Van Dijk is geen onbekende in een JD-reclame en wordt beschouwd als een van de beste verdedigers ter wereld. Hij is een center-back voor het Nederlands elftal en Premier League club Liverpool.

Om te doen waar hij goed in is, test Virgil de kracht van zijn schot op de kickermachine. Zijn Academy Track Top en Track Pants zijn gemaakt voor maximaal comfort van het veld en daarbuiten. Vind jouw perfecte items hier!

Trent Alexander-Arnold

Trent Alexander Arnold speelt zowel voor zijn nationale team Engeland als voor Premier League club Liverpool. Hij speelt op de rechtsbackpositie en staat bekend om zijn passeerbaarheid en het geven van assists.

Trent is weer terug voor een nieuwe JD kerstreclame en hoopt op een win in alles wat Under Armour te bieden heeft. Hij combineert het Vanish Jacket en de Track Pants met Under Armour’s HOVR Machina 3 sneakers. Shop de look hier!

ArrDee

De uit Brighton afkomstige rapper ArrDee komt net uit zijn tienerjaren en heeft een epische carrière achter de rug sinds hij in 2021 zijn doorbraaksingles ‘6am in Brighton’ en ‘Oliver Twist’ uitbracht. Hij verscheen op de remix van de hitlijsttopper ‘Body’ uit 2021 en zijn debuutmixtape, die in het voorjaar van 2022 verscheen, piekte op nummer 2 in de UK album chart.

Deze kerst gaat hij de luchthockeytafel op in de nieuwste outfit van The North Face. Bodywarmers zijn een musthave right now en de Aconcagua bodywarmer garandeert maximale heat.

slowthai

De Britse rapper slowthai werd bekend met zijn eclectische punk-rapstijl. Hij werd vierde in de BBC Sound of 2019 en zijn debuutalbum werd datzelfde jaar genomineerd voor de Mercury Prize. Sindsdien heeft hij samengewerkt met internationale artiesten als Tyler, the Creator en A$AP Rocky, maar ook met uiteenlopende acts als James Blake en Gorillaz.

slowthai is helemaal weg van de 3-Stripes in een monochroom trainingspak van adidas Originals. Trying his luck bij de grijp machine in de Superstar, een klassieker uit het archief. Check meer classics uit de kerst advertentie hier!

Tobi Brown

Als medeoprichter van de YouTube-groep Sidemen is de in Londen geboren Tobi Brown ook bekend als TBJZL. In 2019 werd hij door The Sunday Times uitgeroepen tot de 38e meest influentiale online creator in het Verenigd Koninkrijk en hij speelt voor het tweede achtereenvolgende jaar de hoofdrol in onze kerstcampagne.

In JD-exclusieve stijl draagt Tobi een volledige adidas ‘fit in een ijsblauwe, Wonder Steel kleurstelling, een winter essential. 

Bugzy Malone

Als een van de eerste rappers uit Noord-Engeland was Bugzy Malone de eerste artiest uit de grime-scene van Manchester die commercieel succes had in de UK. Veel van zijn eigen singles kwamen in de UK charts terecht en hij was ook te horen op de remix van het nummer 1 ‘Body’.

Hij brengt heat met zijn eigen merk, een volledige B.Malone look. Kies voor zijn street-ready stijl met de Trek Jacket en Compass Stretch Cargo Pants. 

Harvey Elliott

Harvey Elliott is een Engelse profvoetballer die als middenvelder speelt voor Premier League-club Liverpool. Elliott maakte in 2018 zijn first-team debuut voor Fulham en werd de jongste speler die in de EFL Cup speelde, 15 jaar en 174 dagen oud.

Harvey komt fresh in ‘King of the Game‘ in een colour block look van New Balance. Hij voegt een extra dosis retro toe in de 1906R in een JD-exclusieve kleurstelling. 

Ben jij nog op zoek naar de beste looks voor deze kerst? Check onze collectie hier!

Lees meer zoals dit

Volgende blog