jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 20/02/2023

King Of The Streets: Always on point

Ready to rule the streets? Het sneaker seizoen houdt nooit op, dus om je rotatie fresh te houden, droppen we het nieuwste en beste van de populairste merken in de game met onze King of The Streets collectie.

Beter nog, ons mega-assortiment dekt niet alleen je sneaker rotatie maar heeft ook sun-ready sandalen, stoere laarzen en nog veel meer stijlen om je schoenencollectie te upgraden. Met heat voor heren, dames en kids, check wat er nieuw is bij JD! 

Everyday Icons

Of het nu gaat om een casual dag op kantoor, link-ups met vrienden of urban exploring, stijl begint bij de voeten, dus het juiste paar sneakers is een must! Van zachte kleuren tot monochrome designs en van JD-exclusives tot opvallende colourways, Nike, adidas Originals en New Balance brengen dit seizoen statement pieces.

Step out in Swoosh met Nike’s iconische Air Max 90s, 95s en 97s. Geïnspireerd door de hardloop geschiedenis, combineren deze sneakers revolutionaire Air technologie met street-ready designs. 

adidas Originals heeft op matchday geïnspireerde ontwerpen met de Gazelle, Jeans en Munchen collecties. De understated, low-profile ontwerpen zijn in contrast met de future-ready Ozweegos, gebouwd met dikke foam middenzolen, golvende design lijnen en ademend mesh bovenwerk.

New Balance blijft trouw aan hun heritage met retro sneakers, zoals de top trending 550s. Synthetische en leren bovendeel zorgen voor duurzaam comfort voor court-to-street styling. Met gewatteerde enkel voering voor een comfortabele fit, afgewerkt met de iconische ‘N’ logo’s aan de zijkanten.

Ga voor een skater look met Vans of houd het classic in canvas met Converse.

Ready To Run 

Wil je je prestaties een boost geven? Van de trails tot de loopband, On Running, Under Armour en meer brengen sportschoenen die bij je training passen.

Als je een fanatieke sporter bent en het volgende niveau van technologie zoekt, kijk dan niet verder dan de Zero CloudTec tussenzolen die in de On Running collectie zitten. Gebouwd voor comfort en stijl, ze maken elke stap moeiteloos en brengen je dichter bij je fitnessdoelen.

Kickin’ Back 

Na werk of tijdens het relaxen op de bank, iedereen heeft cozy schoenen nodig in zijn collectie.

Als we aan Birkenstocks denken, denken we aan zomersandalen, right? Wrong! Birkenstocks veranderen de game als het gaat om off-duty stijl. Van hun meer traditionele Arizona silhouet dat perfect is voor de zonnige dagen, tot het klompachtige Boston ontwerp dat vol zit met bont voor extra warmte, ze hebben alle seizoenen gedekt. Combineer ze met chino’s, jeans of joggers en het is een vibe!

Crocs zijn weer helemaal terug en met een groter aanbod aan kleuren en silhouetten dan ooit tevoren, blijf on trend met het nieuwste uit de collectie, zoals de Classic Clog sandalen. Gemaakt van de kenmerkende Croslite-stof, draai de hielband terug voor de ‘sport mode’ of schuif hem naar voor daily comfort.

Lace Up!

Ben jij impressed met ons mega-assortiment? Stel hier je perfecte sneaker rotatie samen met onze King of The Streets collectie!

Lees meer zoals dit

Volgende blog