jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 04/03/2024

Laidback luxe: UGG Goldenstar

UGG geeft ons ‘Goldenstars’ in onze ogen 🤩 met de lancering van zijn nieuwste silhouet!

Maak kennis met de Goldenstar Clog – een essentieel item voor overal in jouw casual rotatie. Nu gedropt in twee nieuwe kleuren bij JD, check hier alle details over de Goldenstar van UGG.

UGG Season every season🌟

De lente komt eraan en je wilt de Goldenstar Clog op tijd toegevoeg aan je ‘fits voor het nieuwe seizoen.

Met het warmere weer en de zonnige dagen is het eindelijk weer tijd om te chillen met je girls en naar buiten te gaan. Of dat nu een wandeling door je stad is of een snelle latte-link-up, trek je Goldenstar Clogs aan en *boom* je hebt de perfecte look.

De nieuwste klomp van UGG omarmt de ‘less is more’-energie en is super strak en minimalistisch met California-inspired vibes. Gemaakt van zacht, fluweelachtig suède, heeft het een platform middenzool en een draaibare hielband om je look te veranderen.

Je weet al dat ze de perfecte finishing touch zullen zijn voor een oversized trainingspak voor je off-duty dagen, of combineer je clogs met jeans en een T-shirt voor chill vibes.

Combineer de heren clogs met relaxte cargos of geweven shorts voor een street-ready look en een extra chille vibe.

De Clogs zijn gemaakt van zacht, fluweelachtig suède, met een licht dikke tussenzool en een tonal hielband met een draaibare constructie om je look mee af te wisselen.

Het heeft een gladde, volledig gerecyclede polyester voering, met een voorgevormd EVA voetbed onder de voet voor sponsachtig, drop-in comfort wanneer je naar buiten stapt. De Goldenstar Clog is ook ultralicht, met een Sugarcane EVA buitenzool om grip te houden zonder je te verzwaren.

De Goldenstar Clog dropt nu in een neutrale Driftwood kleur en klassiek Zwart.

Blijf comfortabel met sokken als het een beetje fris is, maar als het weer warmer wordt, zijn ze nog leuker zonder.

Klinkt dat goed? Shop de Goldenstar Clog van UGG in dames- en herenmaten hier 🤍.

Lees meer zoals dit

Volgende blog