jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 14/03/2024

Retro running van ASICS

Refresh nodig? ASICS brengt je het GT-2160 silhouet in fresh tinten, klaar voor je lente sneaker fix.

Deze sneakers zijn verkrijgbaar in damesmaten en zijn geïnspireerd op de hardloopscene van 2010. De GT-2160 zit vol met DNA uit de vroege jaren ’10 en is klaar om je go-to sneaker te worden voor zonnige dagen en street-ready vibes.

Meer weten? We hebben je, girl. Blijf scrollen!

Sport inspired stijl

De GT-2160 is een heritage geïnspireerd ASICS silhouet. Met belangrijke kenmerken die knipogen naar de originele GT-2000 runner, zijn deze nieuwe seizoensneakers onmisbaar voor je rotatie.

Ze hebben een luchtig bovenwerk van mesh met sportieve synthetische overlays die ondersteuning bieden en de iconische ASICS Tiger Stripes vormen. De golvende vorm van de voorvoet en de gesegmenteerde tussenzool zijn belangrijke elementen van de throwback energie, het creëren van een strak en clean silhouet dat retro running stijl uitstraalt.

Ze zitten boven een lichtgewicht schuimrubberen zool met GEL-technologie voor responsieve demping onder de voet, terwijl een stevige rubberen buitenzool zorgt voor alledaagse tractie.

Met het warmere weer en de zonnige dagen in aantocht is het tijd voor een paar fresh sneakers om het seizoen mee door te komen.

De GT-2160 is verkrijgbaar in twee neutrale colorways – Oyster Grey en Carbon, en Oatmeal en Simply Taupe. Deze strakke kleuren zijn perfect voor het aankomende lenteseizoen, klaar om te combineren met je favoriete ‘fits.

Of je ze nu stylt met T-shirtjurkjes of cargo rokjes voor de nieuwe seizoens vibes, of signature denim en getailleerde broeken voor een makkelijke, alledaagse feel, trek de GT-2160 aan en je bent klaar om te gaan.

Wil jij een paar? Shop de nieuwste ASICS GT-2160 colorways hier!

Lees meer zoals dit

Volgende blog