jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 14/04/2024

Retro Running Vibes: New Balance 1906

De New Balance 1906 brengt vintage running vibes rechtstreeks uit de noughties, maar is gemaakt voor daily comfort tijdens urban adventures.

Met een retro aesthetic en Y2K feels, deze sneakers zijn een combi van het verleden en de toekomst met ingebouwde technologie voor een ultra-zachte stap.

Gedragen door UK Rapper Sainté, een van de meest opvallende nieuwe talenten in de scene, maak deze sneakers je nieuwe go-to als je naar de stad gaat.

Over onze artiesten

Om de release van de nieuwe JD-exclusieve New Balance 1906’s te vieren, werken we samen met UK-based artiesten, Betarok75 en INSA.

Hij ontwikkelde zijn unieke manier van schilderen met de Many Styles Crew en verhuisde uiteindelijk naar Liverpool met zijn bedrijf ZAP GRAFFITI om commercieel werk te produceren en workshops en creatieve ruimtes voor jonge kunstenaars te organiseren.

De Londense INSA heeft een enorme aanhang opgebouwd met zijn unieke kijk op graffitikunst.

De kunstenaar bedacht de term GIF-ITI om zijn manier van het produceren van GIF-animaties met zijn werk te beschrijven en is niet bang om creatieve grenzen te verleggen.

INSA beschrijft het als “‘slices of infinite un-reality’, geavanceerde kunst voor de Tumblr-generatie”. INSA maakt gebruik van digitale technologie om zijn artistieke visie te versterken en is een van de meest originele kunstenaars.

Step out like Sainté

Sainté heeft zich stevig gevestigd als een van de populairste nieuwe stemmen in de Britse rapwereld en is hard op weg naar de top.

Zijn unieke, op de West Coast geïnspireerde sound in combinatie met zijn aanwezigheid en persoonlijkheid op het podium heeft ertoe geleid dat de in Leicester geboren artiest samenwerkt met een aantal van de grootste namen in de game.

Met zijn debuutmixtape ‘Still Local’ die net is uitgebracht bij een groot label, is Sainté op weg naar de top.

Maar Sainté is niet alleen bekend met rap, hij weet ook wat hij moet doen als het op sneakers aankomt en zijn favoriete sneaker is de New Balance 1906.

Dus de jouwe zou dat ook moeten zijn.

Getting Technical

Comfort is king als het gaat om de 1906, en New Balance levert altijd.

Zittend op een dikke ABZORB tussenzool onder de voet, ze dempen je stap als een droom, waardoor het makkelijk is om de hele dag door te gaan.

De N-ergy buitenzool zorgt er niet alleen voor dat je grip houdt op de straat, maar absorbeert ook schokken en geeft deze weer af voor een snelle boost.

De Stability Web-technologie in de voetholte houdt je altijd stevig ondersteund, terwijl het bovenwerk van leer en mesh een eersteklas gevoel geeft en duurzaam is voor een langdurige slijtage.

Wil jij Sainté’s look?

Draag ‘em met baggy track pants of cargos en een jas of hoodie voor een fresh ‘fit.

Nu gedropt in JD-exclusieve colorways die je niet wilt missen, bekijk de nieuwe New Balance 1906 collectie hier!

Lees meer zoals dit

Volgende blog