jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 04/10/2018

LET’S CELEBRATE: DIERENDAG!

Vandaag is het zover, het is Dierendag! De dag waarop we onze lieve viervoeter en andere favoriete dieren verwennen met een beetje extra aandacht of iets lekkers. Elk dier heeft zijn of haar eigenaardigheden en karaktertrekken. De één is bijvoorbeeld een nachtdier, de ander is sterk maar schuw en de laatste pronkt graag met haar kleurenpracht to turn some heads.

JD heeft een selectie van onze favoriete dieren gemaakt. Check de hele beestenboel hieronder en misschien herken jij jezelf wel in één van deze beauties. Ontdek hieronder welke fashion items matchen met jouw style!

Papegaai

 

1. Praatzame Papegaai

Stand out from the crowd! De Blauwgele ara is een een opvallende verschijning. Deze papegaai heeft een multi-coloured verenpracht variërend van felblauw tot geel-rood. Vanwege hun felle kleurenpracht zijn ze al sinds de oudheid geliefd als huisdier. Papegaaien zijn sociale dieren en leven in groepen. Stelletjes blijven vaak vele jaren bij elkaar. Deze slimme vogels kunnen vaak praten en kennen emoties zoals liefde, haat en jaloezie. Leuk weetje: ze ontgiften hun lichaam regelmatig met een kleikuur.

Verwen jij jezelf ook graag met een gezichtsmaskertje, ben jij een praatjesmaker en sta jij vooraan, als het om standout fashion gaat? Check dan nu de felrode Emporio Armani EA7 Logo Master Hoodie of andere smashing coloured items uit onze damescollectie.

Luipaard
Luipaard broek en Puma Basket Platform

2. Majestueuze Luipaard

Geen roofdier is zo imposant en tegelijk sierlijk en majestueus als de luipaard. De luipaard staat ook wel bekend als panter en behoort tot de familie van de katachtigen. Met zijn gespierde bouw, lange staart en zwarte camouflage print blijft hij onopgemerkt tijdens het jagen. Deze big cat heeft een uitstekend reukvermogen en een heel sterk gehoor. De luipaard is een echt nachtdier en gaat ‘s avonds of ‘s nachts op jacht. Hij is schuw en leeft daarom het liefst alleen.

Ben jij ook iemand die graag solo en zelfstandig op pad gaat en ben jij ook s’nachts energieker dan op de vroege morgen? Let’s go wild girl en kies voor de Vans Old Skool of een adidas Originals item met luipaard print.

 

Grijze wolf
The North Face grijs trainingspak

3. Statige Wolf

De grijze wolf, we kennen hem als een krachtig en statig beest. Hij kan goed zien in het donker en rent maar liefst 50 km per uur op zijn tenen! Een wolf ruikt zijn prooi op wel 2 km afstand. Opmerkelijk: hij kan in 1 keer wel 8 kilo vlees eten, dat zijn wel 45 hamburgers. Dit roofdier is slim en sociaal en leeft in een roedel. Wolven communiceren met elkaar door te huilen en hebben een groot aanpassingsvermogen.

Herken jij jezelf als een teamplayer en kan jij je makkelijk aanpassen aan de juiste setting? Shop dan deze Mittelegi Hoodie van The North Face of andere grijs-bruine items uit onze damescollectie.

 

Gazelle
The North Face Camo legging

4. Galopperende Gazelle

Gazellen zijn sierlijke dieren met dunne poten en gedraaide hoorns. Ze behoren tot de onderfamilie van de echte antilopen. Deze runners spelen een belangrijke rol in verschillende religies en legendes. Ze leven in kuddes en eten het liefst makkelijk verteerbare planten en bladeren. Gazellen staan bekend om hun wendbaarheid. Ze zijn echte hardlopers en bereiken makkelijk een topsnelheid van 80 km per uur, handig om de leeuwen van je af te schudden.

Ben jij ook gezegend met een slanke bouw en ben jij elke week wel on track met hardlopen. Trek dan net zo sierlijk als de gazelle een sprintje in deze camo legging van The North Face of met onze andere zwart-wit-bruine essentials.

 

Pauw
Kappa paars trainingspak

5. Trotse Pauw

Zo trots als een pauw! De pauw valt binnen de grote familie van de fazantachtigen en imponeert met zijn veren. Oorspronkelijk werden pauwen vanwege hun schoonheid in parken en tuinen gehouden. Veel mensen geloven dat het geluk brengt als je een pauwenveer vindt. Kenmerkend zijn de schubvormige veerpatronen op de hals en het motief met bright colours op de staartveer.

Ben jij ook trouw aan je BFF’s en ben jij af en toe ook een ijdeltuit? Scoor dan de catchy adidas Originals Farm Superstar Track Top of voeg een striking blauw of paars item van Kappa of FILA toe aan je new season wardrobe!

Nieuwsgierig naar meer van JD’s nieuwe damescollectie? Check het hier!

Lees meer zoals dit

Volgende blog