jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 05/10/2018

ADIDAS BOOST: WAT IS BOOST TECHNOLOGY?

De introductie van Boost

De BOOST tech industrie werd booming in 2013, toen adidas als eerste de innovatieve technologie onthulde. Maar wat is BOOST eigenlijk? Sinds haar oprichting in januari 2015 is de Ultra Boost uitgegroeid tot één van de meest gewilde sneakers op de markt.

Boost Modellen

Nu we inmiddels bij de release van het 4.0 silhouet zijn, blijft de adidas Ultra Boost één van de meest comfortabele schoenen. Nowadays zijn er verschillende modellen verkrijgbaar zoals de Ultra Boost Uncaged, Ultra Boost Clima, de NMD en samenwerkingen met merken zoals Parley voor het creëren van een sneaker met gerecycled oceaanplastic.

Boost Technologie – Een Overzicht

adidas werkt samen met het Duitse chemische bedrijf BASF voor het ontwikkelen van de middenzool, de demping in de adidas Ultra Boost is gemaakt van thermoplastisch polyurethaan (TPU). Het solide granulair materiaal werd opgeblazen en opnieuw vormgegeven om duizenden miniscule energiecapsules te worden. Dit betekent dat de midsole energie kan vasthouden en herstellen, in tegenstelling tot andere sneakers geeft deze schoen een uitmuntende demping en veert de midsole weer terug in zijn oorspronkelijke vorm.

Back to Lifestyle

Na de eerste release van de Ultra Boost werd deze sneaker vooral als fitness schoen gezien, de nieuwe technologie maakte de kicks perfect voor hardlopen of gym sessies. De Boost maakte indruk binnen de huidige range van adidas sneakers en werd gebruikt voor andere populaire adidas modellen zoals de i-5923 Boost en de populaire NMD, de comfort en technologie van de boost heeft de adidas Ultra Boost getransformeerd van een fitness schoen naar een extreem populaire lifestyle sneaker. Nu verkrijgbaar in een brede range eye-catching colourways voor een headturning style! Check nu de volledige Ultra Boost collectie online bij JD Sports!

Lees meer zoals dit

Volgende blog