jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 16/12/2022

Step out in Salomon deze winter

Salomon is raising the game met zijn nieuwe drop dit seizoen. Met essentiële sneakers voor je winter rotatie blijft het in Frankrijk geboren merk sneakers ontwikkelen die duurzaamheid in de natuur combineren met een street geïnspireerde stijl.

Van de XT-Rush, XT Rush Utility en XT-Wings 2, Salomon’s nieuwste sneakers zijn net zo perfect voor off-road avonturen als op de straten in de stad. Bekijk de nieuwste collectie hieronder.

Adventure meets city

De fusie van trail-overwinnende duurzaamheid en street-ready stijl maakt Salomon een van de belangrijkste spelers in het spel. Nergens komt dit duidelijker naar voren dan in het nieuwste assortiment, met name in de nieuwe XT-Rush Utility herenschoenen. Gebouwd met een duurzaam bovenwerk van textiel en synthetisch materiaal, een enkele laag ademend mesh bedekt met slijtvast TPU en voorzien van een Quicklace-systeem voor eenvoudige bevestiging.

De sneakers zijn flexibel en stevig, ondersteunen de natuurlijke buiging van je voet en zijn uitgerust met ingebouwde SensiFit die zich om de voet wikkelt voor een strak, stabiel gevoel. Deze sportschoenen staan op een stevige EnergyCell-middenzool in combinatie met een Agile Chassis System voor extra stabiliteit op ruw terrein.

Een Mud Contagrip buitenzool zorgt voor ultra stevige tractie, ongeacht de omstandigheden. Van rotsachtige paden tot de straten, de scherpe groeven bieden langdurige grip om je in beweging te houden.

Avontuur en lifestyle

Wil je een statement maken en het toch praktisch houden? Kijk dan niet verder dan de XT-Rush voor dames. In een fresh white colorway met Lunar Rock en Vanilla Ice accenten zijn deze sneakers gemaakt van licht, ademend mesh met TPU en voorzien van een OrthoLite sockliner voor een optimale pasvorm.

Geïnspireerd door de trails, maar gebouwd met het oog op stedelijk avontuur, maken deze sneakers gebruik van het onderwerk van de XT-6, ontworpen voor ultra-intense hardloopsessies. Het Agile Chassis System en de EnergyCell tussenzool zorgen opnieuw voor maximaal comfort onder de voeten, terwijl de gripvaste rubberen buitenzool altijd volledige tractie levert.

Ook verkrijgbaar in herenmodellen in de kleuren Night Sky, China Blue en Epsom. Refresh je winter essential en shop de Salomon XT-Rush hier!

Ready to explore 

Van stedentrips tot outdoor wandelingen, met de Salomon XT-Wings 2 ben je klaar voor al je plannen.

Ze zijn gemaakt van 3D mesh voor een geventileerde pasvorm en hebben duurzame synthetische overlays die bestand zijn tegen slijtage. De EndoFit binnenvoering die de voet omsluit voor een stevige pasvorm, samen met een voorgevormde OrthoLite inlegzool zorgen voor een cozy feel.

De tussenzool heeft een Profeel Film strip die werkt als een filter tussen jou en de grond voor een ultrazachte stap, terwijl de All Terrain Contagrip buitenzool duurzame tractie levert op alle oppervlakken, of het nu nat of droog, rotsachtig of vlak is.

Heb jij ook een paar Salomon sneakers nodig? Kies jouw favoriet uit de collectie en optimaliseer je comfort, van de straat tot de trails!

Lees meer zoals dit

Volgende blog