jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 22/06/2023

Laat je sneakers customizen door onze King Of The Streets artists

Upgrade je sneaker game naar een hoger level bij JD! Kom naar onze Pop-Up bar in een van onze JD-winkels in Den Haag, Rotterdam of Antwerpen, waar onze shoe artists @customsbybb, @NH.customs en @Manpxwerr jouw sneakers kunnen customizen gedurende het hele weekend. Laat je creativiteit los, laat je sneakers personaliseren en geniet van de zomerse sfeer.  Get ready for the hottest custom sneakers in town! 

Babette (@customsbybb) 

Maak kennis met het ongelooflijke talent van @customsbybb! Babette is al van jongs af aan gepassioneerd over sneakers en heeft van haar hobby haar droombaan gemaakt. In de afgelopen 10 jaar heeft ze meer dan 2000 sneakers gecustomized waarvan elke custom sneaker zijn eigen verhaal heeft! 

Niki (@nh.customs) 

Wil jij toffe custom sneakers van de getalenteerde @nh.costoms? Niki is een sneaker customizer gevestigd in Antwerpen en staat bekend om haar rope lace customs. Met een passie voor sneakers laat ze haar creativiteit los en creëert ze unieke stukken van elk paar. Ze maakt gebruik van verschillende materialen en past te gekke technieken om deze toffe designs te maken.   

Miguel (@Manpxwerr

@Manpxwerr creëert exclusieve ontwerpen en gepersonaliseerde sneakers om ervoor te zorgen dat kleur gegarandeerd wordt toegevoegd in je leven! Miguel maakt al jaren portretten en graffitikunst op muren, leren jassen, spijkerjacks, sneakers en tassen. Zijn stijl is gedurfd, kleurrijk en vol persoonlijkheid.  

Step up your game deze zomer met een fresh paar custom sneakers. Wij zijn benieuwd naar hoe jullie creativiteit tot leven komt! Laat ons jouw sneakers zien op social media. Tag @jdsportsnl en gebruik de hasthags #JDLooks en #kingofthestreets en misschien reposten wij jou wel op onze feed. Wees er bij in een van onze JD winkels om jouw sneakers te laten customizen: 

Den Haag – 23-25 juni instore 

Rotterdam – 7-9 juli instore 

Antwerpen – 14-17 juli instore 

Lees meer zoals dit

Volgende blog