jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 02/07/2023

Summer’s still comin’ in hot

Hoewel het lijkt alsof we al een eeuwigheid van de hittegolf genieten (je hoort ons niet klagen ), is de zomer eigenlijk pas vorige week officieel begonnen. 

Weet je wat dat betekent? Er komt nog veel meer heat aan… 

Press Play on Summer  

Als je het seizoen nog niet bent begonnen met fresh ‘fits en fire plans, dan is dit je kans! We zijn terug met nog meer inspiratie en stapels heat zodat je het seizoen in maximale stijl kunt afsluiten. 

Of je je nu klaarmaakt voor een festival of op vakantie gaat, je favoriete merken hebben het allemaal. Bekijk het hier! 

Summer Brightness 

Warm weer vraagt om hot looks. Geef kleur en maak dit seizoen een impression met de nieuwste items van Nike, adidas Originals en Under Armour. 

Van ‘fits voor bij het zwembad tot alledaagse T-shirts, de grote merken komen nog steeds met opvallende stijlen die zeker de aandacht zullen trekken. Denk aan paars, groen, roze en meer… 

Een korte broek en een T-shirt is een klassieke zomercombinatie en die blijft. Van bijpassende co-ords tot mix & match sets, wij brengen alle essentials die je nodig hebt om comfortabel de zomer in te gaan. 

Vitamin Sea  

Op vakantie? Ibiza op het oog? We hebben zwembroeken, badpakken en bikini’s om in te slaan voordat je vertrekt. 

Hoe maak je jouw look compleet? Ruil je sneakers in voor onze slippers en sandalen. Ga voor de nieuwste looks van Crocs of houd het classic met slippers van adidas en The North Face. 

Ready to heat up? Shop nu al jouw zomeressentials bij JD! 

Lees meer zoals dit

Volgende blog