jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 25/05/2023

MEGA OFFERS bij JD

Wil jij je summer wardrobe upgraden? We got you! Met ontzettend veel niet te missen deals van de hotste merken zoals Nike, adidas, Fila en EA7. Check nu de leukste kleding, schoenen en accessoires bij JD voor mega voordelige prijzen. Bekijk online de MEGA offers voor heren, dames en kids. Go, go, GO! 

Mega offers voor heren 

Met maar liefst tot 50% korting op herenkleding én 50% korting op herenschoenen zijn er onmisbare deals van Nike, adidas, Fila en EA7 en nog veel meer. 

Refresh je wardrobe voor het nieuwe jaar in sporty looks met trainingspakken van Nike en adidas met tot wel 50% korting. Check de adidas Originals Trefoil essential fleece hoodie en combiner deze met een premium paar sneakers van EA7 voor een fresh look. Zoek jij nog een festival proof fit? Ga voor een Nike T-shirt en combineer deze met Fila sneakers. Maak je look af met een heuptasje van Nike of EA7 en you are ready to go! 

Naast de deals op fresh fits, kan je ook flink besparen op sneakers! Dit is de tijd om sneaker heat toe te voegen aan je collectie. Met mega offers op de grote merken zoals Nike, Fila en adidas. 

Mega offers voor dames 

In JD’s MEGA offers vind je deals die je niet mag missen. Check alle musthaves van al je favoriete merken! Met aanbiedingen van onder andere adidas Originals, Nike, EA7 en Fila. Het is tijd voor een fresh look met tot 50% korting so get ready to shop! 

Trainingspakken voor chill days of voor je airport look wanneer het tijd is om op vakantie te gaan zijn een musthave. Check de Nike varsity hoodies en joggers voor een fresh look en combineer deze met Fila sneakers om je fit af te maken. Working on that summer body? Leuke gym sets maken elke work out beter! Check de leggings en sport BH’s van adidas en pick your favorites met de beste deals! Geef je wardrobe ook gelijk een premium touch met de hotste items van EA7 nu met MEGA offers! 

De aanbiedingen houden daar niet op! Met tot 50% korting op damesschoenen vind je gegarandeerd een nieuw paar favoriete sneakers. Check nu alle schoenen met MEGA offers bij JD! 

Mega Offers voor kids 

De mega offers zijn er natuurlijk ook voor kids met BIG deals! Van baby tot junior kun je kleding kopen met tot 50% korting én schoenen met tot 50% korting. 

Ga voor een sporty look voor je little one met trainingspakken van grote merken zoals de Nike fleece trainingspakken of adidas fits met leuke printjes. 

Het blijft niet bij fits, ook op sneakers voor kids kun je flink besparen! Check de leukste sneakers zoals de Fila Disruptor en de Nike Air max voor de kleine nu met mega kortingen bij JD. 

Waar wacht je nog op? Bekijk snel onze MEGA offers en shop de beste deals nu online bij JD! 

Lees meer zoals dit

Volgende blog