jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 05/01/2024

Move Big in ’24

New year, new you. Nee, laat maar! Move Big en hou dezelfde vibes, wij gaan voor jezelf blijven! Als jij hetzelfde doel hebt en je wilt onderscheiden van de menigte zonder compromis, dan hebben wij de styles voor jou.

Move Big met BIG Brands

Wat voor energie je ook brengt, level up met merken die al tientallen jaren heat naar de straten brengen.

Als grote name in sport inspired street fashion hebben merken als Nike, adidas, The North Face, Under Armour en meer nu de trends verlegd naar athleisurewear. Van workouts naar hangouts, we zien deze stijl niet snel veranderen…

Fire for days

De beroemde Nike Swoosh is al sinds 1964 te zien bij mensen met een originele look. Generatie na generatie vertrouwt op Nike om zichzelf op een unieke manieren te uiten.

Of het nu gaat om een paar sneakers in een kleur die JD exclusive is, of een T-shirt of trainingspak voor easy wear, de Swoosh is altijd onmisbaar.

Klaar voor alles

Zijn oorsprong ligt in de natuur, maar tegenwoordig is The North Face niet meer weg te denken uit de urban scene.

The North Face is gemaakt met een duurzaamheid die bestand is tegen ruwe elementen en laat functionaliteit en freshness naadloos in elkaar overlopen. Dat betekent dat je met een gerust hart 2024 in kunt gaan.

Fresh sneakers

Je sneakers zeggen veel over jou. Daarom hebben we ons sneakerassortiment zo samengesteld dat je een look kunt creƫren die trouw blijft aan je identiteit.

Personal bests bereiken of gewoon door de city streets lopen? On Running heeft speciaal ontworpen schoenen voor ultiem comfort.

Shop running inspired stijlen van New Balance voor een atletische aesthetic, of trek een paar adidas Originals aan voor een terras classic. We hebben veel opties die bij je passen – neem een kijkje!

Level up met accessoires

Het kunnen de kleine details zijn die jou, jou maken. Geef je ‘fit een persoonlijke touch met accessoires van de populairste merken.

Petten, gebreide mutsen, rugzakken en meer, wat het ook is dat je gaat helpen om dit jaar big moves te maken, JD heeft het voor je!

Wat gaat het worden? Ga je mee met de menigte? Of blijf je jezelf, Move Big, en maak ’24 JOUW jaar! Shop de nieuwste collectie hier.

Lees meer zoals dit

Volgende blog