jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 16/01/2024

Starting out strong met Under Armour

Heb je de januari blues? Of vecht je je door de kou heen? We weten allemaal dat de winter de moeilijkste tijd is om de motivatie te vinden om te trainen…

Of je nu een nieuw doel hebt gesteld, een gloednieuw trainingsplan hebt opgesteld of tevreden bent met je routine, Under Armour staat klaar om je te helpen bij de kickstart van 2024!

Wat je ook nodig hebt om energie op te doen, de nieuwste collectie trainingskleding heeft alle soorten trainingssessies onder controle en houdt je fresh op hersteldagen.

Gemaakt voor zowel dames als heren, zie hieronder waar het allemaal om draait.

Klaar voor Reps

De basis van je comfort binnen en buiten de sportschool is de kleding. En met revolutionaire technologie in elk ontwerp geeft Under Armour de hoogste prioriteit aan hoe jij je voelt.

UA Tech stof, gemaakt om zweet af te voeren zodra het verschijnt voor een ultrazachte en comfortabele wear, is verwerkt in het Reflective T-shirt voor heren en de Tech Twist 1/2 Zip Top voor dames, om je koel te houden wanneer de training intensiever wordt.

De originele HeatGear-stof van Under Armour voelt superlicht en ademend aan, voert zweet moeiteloos af en biedt 4-weg stretch voor onbeperkte bewegingsvrijheid. Je vindt dit terug in de Under Armour Wordmark Tights en Authentics Tights, gecombineerd met ergonomische flatlocknaden voor een comfortabele pasvorm.

Klaar om te ontspannen

Doelen hoeven niet altijd te draaien om de sportschool of het aantrekken van je hardloopschoenen. Naar buiten gaan dit seizoen (op de zeldzame mooiere dagen!) kan je die dosis vitamine D geven die je in de winter mist.

Voor de heren vormen de UA Armour Fleece Track Pants en 1/2 Zip Top de perfecte combinatie voor koud weer. De zachte Armour Fleece stof is licht, ademend en rekbaar aan de buitenkant, terwijl de wollige binnenlaag warmte vasthoudt voor een knusse laag.

Is het weer omgeslagen? Zorg voor de extra bedekking die je nodig hebt en blijf beschermd met een reeks lichtgewicht jacks.

Nu athleisure op zijn hoogtepunt is, heeft Under Amour een must-have sportswear set voor off-duty dagen, dames. De Crossover Long Sleeve Crop Top en Tights zijn verkrijgbaar in een klassieke zwarte kleur of in een rode tint en zijn perfect te combineren voor drukke dagen of op de straat. De dubbellaagse stof maakt de binnenkant geborsteld en ultrawarm, terwijl de buitenkant glad en sneldrogend is.

Work Out in Exclusive

Wil je een stijl die alleen bij JD verkrijgbaar is? Dat kan. Bekijk de volledige collectie hier, met een groot aantal ‘fits die exclusief bij JD verkrijgbaar zijn.

Lees meer zoals dit

Volgende blog