jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 26/03/2024

Napapijri: De nieuwste drop

Napapijri, outdoor pioniers, leveren avontuurlijke kleding die je ook op straat kunt dragen.
Geef je ‘fit dit seizoen een boost met fresh layers van de Italiaanse outdoor giants. Napapijri combineert moeiteloos exploratie kleding met een urban edge en heeft het beste van twee werelden in huis.

Bekijk de nieuwe collectie hieronder!

Klaarmaken en gaan

Of je nu op weg bent naar de top of de straat op gaat, Napapijri komt met een signature mix van landelijke en stedelijke drip die nooit mist.

Het merk voelt zich net zo thuis op de bergtoppen als op de straat en weet wat het betekent om hybride kleding te leveren die lekker gaat, waar je ze ook draagt.

Lichtgewicht jacks zoals het JD-exclusieve Festival Split Jacket zijn waterafstotend als het regent.

Met de verstelbare capuchon en ritssluiting kun je je bedekking aanpassen aan het weer. In de zakken met ritssluiting kun je je essentiƫle spullen veilig opbergen.

Cargobroeken zoals de Matey Cargo Pants zijn de ultieme keuze voor elke omgeving. Perfect om je must-haves in op te bergen als je op pad bent, maar door zijn veelzijdigheid voelt hij zich net zo thuis op straat.

Telefoon, portemonnee, sleutels – wat je ook meeneemt, ze zitten veilig in afsluitbare zakken en zakjes. Bovendien zijn ze exclusief bij JD!

Als de temperaturen naar het noorden gaan, verruil ze dan voor een cargoshort. De JD-exclusieve Natey Cargo Shorts houden je spullen net zo goed veilig en zijn ideaal voor als het tijd is om je benen te laten ademen op zonnigere dagen.

Met core en grafische tees die je ook aan je rotatie kunt toevoegen, mag je de nieuwste collectie van Napapijri niet missen.

Bekijk de volledige collectie hier!

Lees meer zoals dit

Volgende blog