jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 30/11/2022

New season essentials van Napapijri

Hoe hard de regen ook uit de lucht komt, Napapijri got you covered… Nu met een fresh new outdoor collectie. Bereid je voor op de herfst/winter dagen met de hotste looks van dit moment.

Het in Italië opgerichtte merk is sinds 1987 een van de grootste namen in de wereld van outdoorkleding met een adventure ready feel. Of je nu toppen beklimt of lekker achterover leunt dit seizoen, upgrade je stijl op met een geheel nieuwe collectie van Napapijri.

Winter mode

De nieuwe herencollectie zit vol met musthaves om je klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Check de collectie met JD-exclusieve stijlen en kleuren just for you.

Wanneer het kouder wordt kan je layeren met de iconische Rainforest Jacket, gevoerd met donzige fleece om de warmte binnen te houden. De Epoch 2.0 Parka keeps you covered, met een waterafstotende afwerking en een gerecyclede dons vrije vulling voor cozy warmte. Met details zoals verstelbare knopen en ritsen aan de zijkanten voor comfort, ben je ready om de winter door te komen.

De Softshell Hoodies, gemaakt van een duurzame stretch-poly constructie en gestroomlijnde cut-and-sew panels zijn perfect voor de outdoors lifestyle.

Level up

Geef je alledaagse basics een herfst/winter edge met een fresh reeks essentials. Shop classic T-shirts met het legendarische Napapijri-logo en mountain graphics die de roots van het merk showen.

Trek op off-duty dagen een paar fleece joggers aan voor een relaxte vibe, perfect voor op de bank. Als je naar de stad gaat, ga dan voor een utility-geïnspireerde look met duurzame cargos uit de collectie.

Level up je look met pullover hoodies en klassieke crewneck sweaters van zacht, dik gesneden fleece om je warm te houden. Of kies voor stijlen met kwart ritsen en polar fleece om je look te upgraden.

Met duurzame elementen zoals geweven panelen en ritszakken op de sweats om je door je avonturen heen te slepen en de iconische Napapijri klepzak, neemt deze drop outdoor ready features en brengt de essentials naar een nieuw niveau.

Like what you see? Bekijk de volledige nieuwe collectie van Napapijri hier

Lees meer zoals dit

Volgende blog