jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 09/01/2023

New Year New Looks

Nieuw jaar, nieuwe doelen? Wij dekken je bij elke stap! Wat je ook gepland hebt voor het nieuwe jaar, zorg ervoor dat je er altijd goed uitziet. Of je nu naar de sportschool gaat, het rustig aan doet, of allebei, wij hebben stapels op fitness geïnspireerde stijlen om je look te upgraden. 

Van low-key activiteiten zoals wandelen tot high-intensity training om je personal records te verbreken, blijf comfortabel en zie er op je best uit met ons assortiment athleisure kleding. Update je essentiële stijlen voor actieve dagen tot sofa chills, met fresh drops van Under Armour, Nike, adidas en meer. Begin sterk aan 2023 met de nieuwste looks bij JD.

Sport Inspired Vibes

Met de juiste uitrusting is het gemakkelijk om je doelen te behalen. Maak je klaar voor de training met de technische silhouetten van Under Armour en Nike. Fitnesskleding zoals T-shirts, track tops en shorts zijn uitgerust met zweetafvoerende technologie en ademende stoffen voor optimaal comfort.

Op off duty dagen, comfort is king! Beat the cold in cozy hoodies, sweaters en joggers van je favoriete namen voor een relaxte vibe.

Ga de straat op in sneakers, of je nu klassieke sneakers of ultralichte runners koopt, zo ben je klaar bent voor elke activiteit.

Upgrade Your Everyday

Van boodschappen doen tot brunch afspraakjes en van HIIT-lessen tot chillen op de bank, wij hebben je nieuwjaars looks on lock.

Shop de nieuwste heat van merken als adidas Originals, New Balance en meer. Check de cozy sweat sets voor een go-to off-duty ‘fit, maar ook super-sleek leggings met een body-hugging feel en squat-proof stof.

Technologie-rijke track tops en lichtgewicht lagen zorgen voor een gestroomlijnde, sportieve stijl tussen de trainingen door, en houden je fresh als je onderweg bent. Deze stukken zijn ideaal voor rustige activiteiten en geven je een fresh, off-duty athleisure vibe die je voorbereidt op drukke dagen.

Ga voor signature silhouetten van je favorieten zoals Nike en Jordan, of sport-geïnspireerde sneakers met lichtgewicht, technische ontwerpen.

Styles voor de kleine 

Als de kinderen energie te verbranden hebben, zijn ze niet te stoppen! Of ze nu sporten, de straat opgaan of een dagje chillen, met onze athleisure-looks zitten ze altijd goed.

Klassieke hoodies, joggers en sweats brengen een relaxte feel. Laat ze ook in hun dagelijkse looks hun favoriete merken dragen, met basic T-shirts, leggings en shorts om hun wardrobe te upgraden.

Met kinder sneakers zoals Nike’s iconische Air Max stijlen en de legendarische Ozweego en ZX Flux silhouetten van adidas Originals, hebben we kicks die de hele dag comfort bieden als ze on the move zijn.

Smash It In 2023 

Zie er op je best uit en voel je nog beter met ons mega assortiment op athleisure geïnspireerde fits.

Of je nu doelen moet halen of gewoon actief wilt zijn, doe het in stijl met de nieuwste producten van de grootste merken.

Lees meer zoals dit

Volgende blog