jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 19/01/2023

Ontdek de Under Armour Storm technologie

Korte dagen, ijzige ochtenden, plotselinge buien en harde wind, het is officieel, de winter is hier! Maar hoe blijf je gemotiveerd om te gaan hardlopen als het weer zo slecht is? Under Armour introduceert de Under Armour Storm-collectie die ervoor zorgt dat je bij elk weertype aan de slag kan gaan!

Het nieuwste assortiment trainingskleding voor heren is ontworpen om alle omstandigheden aan te kunnen en is veelzijdig voor de ervaren hardloper, nieuwjaars jogger of weekend wandelaar!

Ontdek wat er nieuw is van Under Armour op de website, exclusief bij JD Sports!

Niets houdt je tegen, zelfs de regen niet

De technologie van het merk is waterdicht zonder aan ademend vermogen in te leveren. Concentreer je op je training, je comfort is in goede handen. Het Forefront-jack is ideaal voor hardlopen in regenachtige of winderige omstandigheden. Het is gemaakt van een lichte maar winddichte stof. Dit houdt je koel en droog, ondanks de fysieke inspanning en het weer.

De jas heeft een ritssluiting tot aan de kin, een capuchon met drie panelen en elastische randen. Die allemaal de kou buiten houden. Om je essentials zoals sleutels of telefoon op te bergen is de jas afgewerkt met grote zakken met rits. Tot slot staat het Under Armour-logo op de borst en de capuchon.

Om de look compleet te maken kan de jas worden gecombineerd met de UA Storm Vanish joggingbroek. Deze broek is ontworpen om je vrij in beweging te houden met een dynamisch ontwerp.

Het elastiek bij de enkel en het trekkoord in de taille zorgen voor een uitstekende ondersteuning.

Gym of hardlopen? Als je meer een gym mens bent dan een outdoor hardloper, zit je met deze collectie ook goed.

Is het leg day? Pak een korte broek en een t-shirt. Alle tops in de collectie zijn ideaal om zweet af te voeren, terwijl de shorts ideaal zijn voor lunges en squats. Check de hele collectie van Under Armour nu bij JD!

Lees meer zoals dit

Volgende blog