jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 17/03/2022

Next Gen Style: Nike Air Max 90 Terrascape

Na recente drops van de Air Max Pre-Day en Air Max Dawn, is Nike terug met hun iconische silhouet met een fresh touch. De nieuwste Air Max 90 Terrascape is here!

Deze dope kicks komen in street ready kleuren voor dames en heren en zullen gegarandeerd een hit zijn in de sneakerwereld! Lees nu hoe je ze kunt kopen…

90s Geïnspireerd

City meets outdoors met de Air Max 90 Terrascape. De stijl is geïnspireerd op die van de OG, maar deze editie is gemaakt van tenminste 20% gerecycled materiaal in gewicht, waarmee Nike een nieuw era of Air betreedt.

Ready voor elk off-road avontuur, het bovenwerk heeft een lichtgewicht ripstop basis met een rasterpatroon en geweven overlays voor extra duurzaamheid. Deze schoenen geven jou de comfort die je nodig hebt!

De verende tussenzool is gemaakt van Crater-schuim. Gecombineerd met een zichtbare Max Air unit in de hiel voor de signature hardloop-DNA en demping. And that’s not all: de nieuwe cupsole heeft doorschijnend rubber all over, zo ben je always steady!

Trouw gebleven aan zijn roots, gebruikt de legendarische Waffle buitenzool spikkels gemaakt van Nike Grind voor een unieke touch en statement look.

Deze kicks zijn afgewerkt met de iconische Swoosh-logo’s die beginnen op de zijwanden en samenkomen bij de hiel om een treklipje te vormen voor een heritage vibe. Deze kicks mag je zeker niet missen!

Ready to wear

Wil jij de Air Max 90 Terrascape aan je Swoosh-rotatie toevoegen? Vind je perfecte kleur and get yourself a pair now!

Lees meer zoals dit

Volgende blog