jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 03/10/2023

Nieuw bij JD: Zavetti Canada

Je hoort het hier als eerst! Net op tijd voor het koudere weer dropt Zavetti Canada bij JD. Ken jij dit merk nog niet? Wij hebben alles wat je moet weten over Zavetti Canada en de nieuwste collectie.

Don’t Brave It, Embrace It

Dit is het motto waar Zavetti Canada naar leeft. Ze gaan de omstandigheden nooit uit de weg en als het weer slechter wordt, maken ze er gebruik van met heritage inspired ontwerpen die perfect zijn voor het buitenleven.

Of je volgende wintertrip nu de top van de Alpen bereikt of de straten van een nieuwe stad, de jassen van Zavetti Canada gaan vlekkeloos van de ene setting naar de andere.

Met hun modegerichte DNA dat door het hele assortiment loopt, heb je stapels stijlen om uit te kiezen. Of het nu lichtgewicht of ultra gewatteerd is, Zavetti Canada gaat de strijd aan met de elementen en komt telkens weer als beste uit de strijd!

Layer your way

Voor het tussenweer, wanneer een grote jas nog een beetje te vroeg is om aan te trekken, is de Delfino Windbreaker Jacket een must. Het houdt je beschermd tegen wind en lichte regen en heeft een volledige ritssluiting aan de voorkant, een kinbeschermer en een met een bungee verstelbare capuchon voor de perfecte dekking zodra het regent…

Ze hebben niet alleen aan bescherming gedacht, maar ook ruime zakken met ritssluiting aan de zijkanten, getapete merkopdrukken onderaan de sluiting en militair geïnspireerde strepen op de linkerarm toegevoegd. Afgewerkt met de Zavetti Canada badge geborduurd boven de strepen.

De Abelli Short Parka en de Atlin Puffer zorgen voor een nog betere bedekking en bieden twee totaal verschillende manieren van warmte. Perfect voor het eerste beetje vorst dat je vertelt dat de winter eraan komt, of om sneeuw te verzamelen voor als het eindelijk zover is, beide ontwerpen zijn voorzien van isolatie die je comfort en warmte naar een hoger niveau tillen.

De Abelli Short Parka is geïnspireerd op zowel klassieke parka’s met een afneembare, pluizige capuchon van imitatiebont als een retro bomberjack met dikke geribde details aan de zoom en manchetten.De maximaal ritsbare voorkant helpt je om op de koudste dagen warm te blijven, terwijl klepzakken aan beide kanten je dagelijkse benodigdheden opbergen.

Voor een meer traditionele gewatteerde look is er de Atlin Puffer. Drukknopen boven- en onderaan de sluiting houden de rits op zijn plaats, terwijl subtielere geribde manchetten de mouwen smaller maken zodat je warmte niet kan ontsnappen. Met reflecterende ritsen op de borst om je zichtbaar te houden op langere avonden is het een opvallend stuk voor je winter wardrobe.

Met gilets, hybride jassen en winteraccessoires staat Zavetti Canada op het punt om de scene over te nemen.

Like what you see? Voeg de iconische Maple Leaf toe aan je rotatie, check nu de Zavetti Canada collectie bij JD!

Lees meer zoals dit

Volgende blog