jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 24/10/2023

Stay strong met Under Armour

Klaar om te trainen? Push jezelf verder met made-to-move trainingskleding van Under Armour. De gloednieuwe damescapsule bevat stapels essentiƫle stijlen die zijn ontworpen om je door elke training heen te slepen.

Met JD-exclusieve pasvormen en een fresh collectie, blijf scrollen voor alle details.

No sweat

Of je je nu door een HIIT-les pusht, extra gewichtheft of buiten de natuur in gaat, Under Armour heeft alles voor je.

Wanneer de herfst begint en je je workouts in een hogere versnelling zet, zijn deze klassieke lightweight en tech-heavy trainingsbroeken de perfecte match.

HeatGear-technologie houdt je droog en koel, zodat je niet oververhit raakt wanneer de training intensiever wordt. Daarom zijn de Emboss HeatGear All Over Print 1/4 Zip Top en Emboss Tights onmisbare items voor in de gym. Ze zorgen dat de lucht blijft stromen en helpen je snel te herstellen, zodat je er de volgende keer meteen weer tegenaan kunt.

De Branded Tights zijn gemaakt met HeatGear tech voor een superlicht gevoel, met een slipvrije tailleband zodat je vol vertrouwen kunt bewegen.

De UA Tech Twist 1/2 Zip Top is zacht en rekbaar en gemaakt van ademend, zweetafvoerend UA Tech materiaal om je koel te houden.

Time to rest

Het beste aan deze kledingstukken van Under Armour? Je hoeft je niet in het zweet te werken om ze te laten werken.

Wanneer je boodschappen moet doen en comfort belangrijk vindt, zijn deze items ideaal voor een athleisure look zodat je je to-do lijstje in stijl kunt afwerken. Combineer je tights met fresh sportsokken en street-ready sneakers.

Bekijk wat er nieuw is van Under Armour en ga vol vertrouwen het nieuwe seizoen in. Bekijk de nieuwste stijlen hier online.

Lees meer zoals dit

Volgende blog