jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 18/02/2023

Nieuw van Nike: Future Fitness

Van het overtreffen van je doelen tot low-key activiteiten, ga elke keer een stapje verder met Nike.

Fresh from the Swoosh, de nieuwste collectie dekt je van top tot teen. Of je jezelf nu klaarmaakt voor een zware fitness sessie of een wandeling maakt, Nike dropt nu stapels essentials zodat jij je op je best voelt. 

Made To Move

Klaar om je personal records te verbreken? De sleek silhouetten, premium designs en innovatieve technologie van Nike helpen je door je sessies heen. Dri-FIT technologie voert zweet af, zodat je droog en comfortabel blijft terwijl je beweegt, samen met ademende mesh details voor koele, luchtige kleding.

Fitness essentials zoals leggings en fietsbroeken, gemaakt van soepele en rekbare niet-doorschijnende stof zodat je kunt squatten en tillen met essentiële dekking. Sportbeha’s houden je ondersteund, terwijl racerback ontwerpen en asymmetrische details zorgen voor een sleek en stijlvolle edge, zelfs op rustdagen, net als de 1/4 rits tops en training T-shirts.

Verkrijgbaar in opvallende kleuren zoals Active Fuchsia en Team Red voor een opvallende look tijdens de sessie, zodat jij je alleen maar hoeft te concentreren op je doelen.

Everyday essentials

Blijf fresh in de Swoosh, zelfs als je achterover leunt. Met basics om je tussen de sportdagen door comfortabel te houden. Als je klaar bent om te chillen, shop dan op varsity geïnspireerde stijlen zoals sweats en joggers met oversized pasvormen voor een laidback gevoel. 

Voor je sneaker rotatie draait het allemaal om de retro runners. Check de nieuwste release van Nike’s iconische P-6000 silhouetten voor de signature comfort met een heritage vibe. Luchtig mesh wordt gecombineerd met synthetische overlays in heldere kleuren en metallic details, met lichtgewicht demping onder de voet voor een comfortabele stap.

Als je op zoek bent naar een stijl die meer gericht is op sport, dan hebben wij wat voor je. De Pegasus Trail 4 GORE-TEX is gemaakt om te trainen, ongeacht het weer. Ze zijn superlicht, waterdicht en duurzaam dankzij het GORE-TEX-membraan, terwijl een React-schuim tussenzool over de hele lengte zorgt voor een soepele, responsieve rit, elke keer weer.

Geïnspireerd? Check hier de nieuwe collectie van Nike en overtref je doelen in stijl!

Lees meer zoals dit

Volgende blog