jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 13/01/2022

Nieuwe sportkleding voor 2022? We’ve Got You!

Zeg maar dag tegen 2021 en hallo tegen 2022! Heb je nieuwe doelen die je dit jaar wilt bereiken? Wij staan achter je!

We hebben het allemaal al eens meegemaakt… Of je goede voornemen nu een goede sportschoolroutine is, trainen voor een grote hardloopwedstrijd of gewoon elke dag actiever zijn – je wilt de eerste maand van het nieuwe jaar goed beginnen, toch?! Dus scoor jouw nieuwe sportkleding nog voordat het te laat is.

Dat is waar wij om de hoek komen kijken. Van een wandeling met je friends tot intensieve work-outs, blijf gemotiveerd in januari & beyond met de nieuwste fitness- en sport items bij JD Sports! Check wat er nieuw is voor 2022…

Smash Your Sesh

Get ready voor je workout sessies in onze nieuwste trainingskleding voor mannen! We hebben al je fitness faves op een rijtje gezet met T-shirts, shorts en nog veel meer. Built to take you to the next-level, bieden deze zweetafvoerende essentials maximaal ademend vermogen wanneer je beweegt.

Van rustdagen op de bank tot weekendwandelingen, layer up en blijf warm met onze reeks zachte en comfortabele sweats. Met ultra fresh ‘fits van o.a. Nike en The North Face upgrade je jouw style met een matching sweater en joggingbroek.

Maak de look compleet met onze schoenencollectie! Van OG off-duty sneaks voor je dagelijkse plannen tot ultralichte hardloopschoenen, lace up en ga dit jaar voor die extra kilometers.

Gear Up, Gals!

Verleg je grenzen en bereik nieuwe persoonlijke records met een beetje hulp van al je favoriete merken! Nike, adidas, Pink Soda Sport en Under Armour zijn er voor al je training needs, met soepele en rekbare leggings, nauwsluitende tops en zeer ondersteunende sportbh’s. Met een reeks colourways die bij jouw stijl passen, is het tijd om je records te smashen in een head turning look.

Not done there – we upgraden je ‘fits van de gym naar de streets! Breng een urban edge aan je new year ‘drobe en dan praten we natuurlijk over cosy truien, gewatteerde jassen en bodywarmers en 1/2 rits fleeces als must-have items voor 2022.

Stay Smooth

Ook voor kids hebben we dè sporty oplossing! Of ze nu op het voetbal- of hockeyveld staan of gewoon lekker achterover leunen op de bank, de nieuwste downsized collectie combineert comfort met een signature style.

De tofste merken in de game droppen dit seizoen. Met zachte en comfy trainingspakken, klassieke sneaks en nog veel meer. Zip up and hit the streets met de allernieuwste items!

Ready to own 2022?! Refresh je focus met het nieuwste fitnessassortiment hier bij JD Sports!

Pssst! Deel je nieuwe ‘fit op @JDsportsNL en @JDwomenNL met de hashtag #JDLooksEn wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Lees meer zoals dit

Volgende blog