jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 09/02/2022

adidas Starting Strong

Voel jij het al? 2022 is het jaar van self love! De tijd om je goed te voelen, er goed uit te zien en jezelf te verwennen. Ben jij er klaar voor om de beste versie van jezelf te zijn? Wij helpen je verder…

Nog op zoek naar dat extra zetje?  Je vind hem hier! Samen met adidas beginnen we het jaar zoals we het willen eindigen: STRONG

Wat is de beste versie van jezelf? Dat is voor iedereen anders. Voor sommige is dat leuke dingen doen met vrienden, voor andere is het werken aan je summer body in de gym. Wat je ook nodig hebt om jouw volle potentie te bereiken, we got you!

Inspo Incoming

Start your 2022 strong. Om je te motiveren hebben wij de musthave fits gecreƫerd met de ultimate girl gang. Deze meiden weten wat ze doen en halen het beste uit zichzelf. Met de nieuwe collectie van adidas zijn ze ready to run the world. Maximale comfort en fits die je gegarandeerd op je best laten voelen, de 3 -Stripes hebben altijd je back.

Laat je nu inpsireren…

@sophirelee

Rol model en influencer babe, Sophie is ready voor haar workout in een fresh adidas fit. Met deze monochrome look is ze #StartingStrong. Met de 3-Stripes zit je altijd goed.

@nataleebarnett_

Fitness goals Natalee haar doel is om de perfecte balans tussen werk en rust te vinden. Teveel stress? Neem een stapje terug om het daarna sterker aan te pakken. Dit is jouw teken om hetzelfde te doen!

@hollyb_fitness

Duimgaten in sportkleding is hetzelfde als zakken in een jurk right? Wij zijn team Holly… als het duimgaten heeft en er fire uitziet, zijn wij verkocht! Holly maakt haar baby blauwe set af met een fresh paar Ozweegos!

@joeydarlinn

Wanneer ze niet bezig is met het empoweren van vrouwen op insta, post Joey meer van haar fire fits. Voel je sterk en jezelf met maximale comfort in een matching combo van adidas.

@kimgfit_

Fitness trainer Kim weet wat ze doet. Kim begint het jaar sterk met adidas van top tot teen en is vastberaden het ook zo te eindigen. Get your inspiration.

@adeolak

Queen of all things beauty, Adeola kiest voor comfort met deze matching legging en zip top. Taking pretty in pink to the next level. Wij zijn obsessed met deze kleuren, en vergeet de Ozweegos niet!

Ben jij klaar om de beste versie van jezelf te zijn? Begin jouw journey strong en check de nieuwste looks van adidas hier bij JD Sports.

Lees meer zoals dit

Volgende blog