jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 17/08/2021

Coming soon: Nike Air VaporMax 2021

Callin’ all Swoosh fans! We hebben een MEGA treat voor je…

Nike’s nieuwste revolutionaire reeks Air VaporMax 2021 trainers zijn hier. And they’re fire!

Deze one-of-a-kind sneakers zijn verkrijgbaar in maten voor heren, dames en kids en verschijnen in een heleboel colourways. Je kunt ze nu al pre-orderen, want ze zijn over slechts 2 dagen verkrijgbaar bij JD. De legendarische sneakers zijn oorspronkelijk ontworpen voor hardlopers, maar worden nu gezien als onmisbare items in de collectie van elke sneakerhead.

Grijze Nike Air VaporMax 2021 sneakers voor heren

Made For a New Dawn

Ze zijn gemaakt van ten minste 40% gerecycled materiaal in gewicht, als onderdeel van Nike’s Move to Zero project. Het bovenwerk is gemaakt van een superstretchende en ondersteunende FlyKnit-stof die is gemaakt van post-industrieel gerecyclede garen. Hierdoor hebben de sneakers een opvallende look die naadloos en ademend is voor ultrakoel comfort.

De echte innovatie vind je aan de onderkant van de voet! Nike’s allereerste Air unit uit één stuk loopt van de hiel tot de tenen voor ongeëvenaarde demping, terwijl een gripvaste Nike Grind buitenzool zorgt voor grip en duurzaamheid.

Modern meets classic
, want deze futuristische sneakers zijn finished in iconische Nike stijl met signature Swoosh logo’s op de zijkanten, evenals VaporMax branding op de hiel en tong.

Need I say more?! Pre-order je paar hier! Je wilt ze niet missen…

Zwarte Nike Air VaporMax 2021 voor dames


Lees meer zoals dit

Volgende blog