jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 20/08/2021

Hit The Rodeo With IVY PARK

De legendary Beyoncé is weer gaan samenwerken met adidas om een gloednieuwe drop van IVY PARK af te leveren. De iconische collab gaat door en hier is dan de vierde collectie samen: ‘RODEO’.

De vorige adidas x IVY PARK collecties waren een groot succes en de hype rondom deze nieuwste launch is enorm. You’re gonna need to move fast before it’s gone!

dames dragen de adidas x IVY PARK RODEO collectie

Rep The Rodeo

Sinds hun eerste collab in 2019 hebben Beyoncé en adidas grenzen verlegd om opnieuw te definiëren wat Amerikaanse sportkleding echt inhoudt. De RODEO-collectie wordt uitgebracht in damesmaten en is geïnspireerd op de iconische stijlen van zwarte Amerikaanse cowgirls en cowboys die een pioniersrol vervulden in de rodeo-scene van het land. De all-new RODEO launch is een geüpdate benadering op de OG stijl en mixt klassieke street style en sportswear met Western-inspired elementen.

dames dragen de adidas x IVY PARK RODEO collectie

Every Body Welcome

Met inclusiviteit voorop, heeft de IVY PARK RODEO-collectie een veelzijdige reeks maten en pasvormen, van XS tot 4XL.
De collectie is ontworpen met elke vorm en maat in gedachten. Kies uit oversized sweats om een statement te maken, of nauwsluitende athleisure en sportkleding met een body-hugging gevoel. Er zijn ook genderneutrale maten, zodat je in elke stijl je eigen pasvorm kunt vinden.

Veel van de items in deze collectie maken gebruik van adi’s UNITEFIT – een pasvormsysteem dat kleding maakt voor alle geslachten en maten, waardoor een inclusieve stijl ontstaat.

dames dragen de adidas x IVY PARK RODEO collectie

Western Wear Drippin’ With Heritage

De IVY PARK RODEO launch omvat een eclectische combinatie van kleding, schoenen en accessoires die droppen bij JD. De RODEO-collectie is geïnspireerd op klassieke Americana-kleding, versmolten met Western-elementen en brengt de Amerikaanse cowgirl- en cowboystijl up to date.

Ga voor head-to-toe denim, met het IVP x adidas Denim Trainingsjack, Denim Bodysuit en de Denim Wide Leg Snap Broek. Het jack is uitgevoerd in donker indigo denim voor een OG Western-look en heeft een montone ‘IVY’-monogram all-over print, met knopen in de taille voor een 2-in-1 stijl. De broek combineert de jaren ’90 stijl met cowboy cultuur, met ultra wijde broekspijpen en drukknopen op het kniegedeelte.

Of je nu aan het trainen bent of aan het relaxen, de collectie bevat sportkleding in de signature IVY PARK-stijl. Check ook de ondersteunende sportbh’s en body-hugging leggings in de kleuren oranje en blauw.

dames dragen de adidas x IVY PARK RODEO collectie

Sports-Inspired Essentials

Geef je off-duty stijl een boost met een reeks athleisure looks in de vorm van cropped sweats, oversized joggingbroeken en comfy shorts, verkrijgbaar in de kleuren blauw, paars en oranje. Kies voor een monochrome vibe of mix de collectie met je eigen colour blocking items.

Maak je RODEO look compleet met de Americana-geïnspireerde accessoires met een 3 pack bandana’s, of kies hippe tassen en bucket hats om je ‘fit mee af te maken. De collectie bevat ook 2 exclusieve schoenen – de adidas x IVY PARK Ultraboost OG dropt in een Night Marine-kleur, en de Super Sleek Chunky sneakers in het wit en blauw voor wat jaren ’90-vibes.

Cop now!

Geïnspireerd? Shop de nieuwe IVY PARK x adidas collectie nu bij JD!


Lees meer zoals dit

Volgende blog