jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 04/05/2022

NMD V3: Embrace The Glitch

adidas Originals is terug met fresh heat met de gloednieuwe NMD_R1 V3.

Deze moderne klassieker die al een icoon was in de streets, heeft nu een upgrade gekregen die past bij de forward thinking attitude van de 3-Stripes.

EV3R_CHANGING_VIS1ON

Als het op stijl aankomt, is adidas altijd open voor het verleggen van grenzen. Juist daarom heeft adidas de NMD_R1 opnieuw ontworpen met een oog op de toekomst. Met de classic Boost tussenzool en kenmerkende NMD plugs. Deze fresh kicks hebben een geupgrade bovenwerk met semi-transparant synthetisch materiaal en zijn gemaakt van minimaal 50% gerecycled materiaal.

De NMD_R1 V3 biedt premium comfort met stijl. Deze sneakers geven een futuristische, tech-geïnspireerde vibe aan jouw sneakercollectie! Het behoud van de legendarische Boost tussenzool is essentieel. Het garandeert een super smooth, responsive grip wanneer je door de straten loopt.

Deze dope kicks zijn geïnspireerd op prestatiegerichte schoenen en met de NMD_R1 V3 is comfort gegarandeerd. De gewatteerde boorden en comfortabele textielen voering zorgen voor een cosy gevoel all day long. Met de vetersluiting ben je steady voor elke citytrip.

De NMD_R1 V3 komt in heren, dames en kids modellen in verschillende colourways, waaronder Core Black en Crystal White.

Rock de Core Black met een zwart trainingspak of een donkere jeans voor een street ready look. Switch it up met de Crystal White gecombineerd met een lichte jeans en een fresh, wit T-shirt.

Shop je NMD_R1 V3 sneakers hier!

Lees meer zoals dit

Volgende blog