jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 02/02/2024

Nu gedropt: On Running Cloudtilt

Met een design dat geïnspireerd is op atleten en een Zwitserse techniek in elke release, heeft On Running de fitnessbranche al sinds zijn komst vooruit geholpen.

De nieuwste toevoeging aan de On familie is binnen – de Cloudtilt. De perfecte sneaker voor dagelijks comfort.

De Cloudtilt bouwt voort op zijn eerste succesvolle samenwerking met modemerk Loewe eind 2023 en is nu klaar om het over te nemen. Kom hier kijken waar het allemaal om draait.

Feel the Flow

Kom je uit de stad of ga je even de stad in? De Cloudtilt is je nieuwe go-to sneaker als je onderweg bent in een urban setting.

Door zijn natuurlijke vormen zou je denken dat dit gedempte versies zijn van de steeds groter wordende sneakerlijn van het merk, maar dat is absoluut niet waar.

De revolutionaire technologie zorgt voor een geweldige demping onder de voet en dat is waar deze schoenen de show stelen. De CloudTec Phase® tussenzool is gemaakt zonder een speedboard, waardoor het aantal componenten is verminderd voor een lichtgewicht gevoel. Dit computergegenereerde schuim maakt gebruik van Fine Element Analysis voor een gegevensgestuurd ontwikkelingsproces om de zool uit te lijnen voor het ultieme loopgevoel.

Perfect voor dagen waarop je constant onderweg bent, maar daar houdt de innovatie niet op. Ze zijn erin geslaagd om 95% van het benodigde water te elimineren door middel van het Dope Dye-proces, terwijl 30% van de schoen is gemaakt van gerecycled materiaal.

De Black/Ivory kleurstelling is nu verkrijgbaar in zowel dames- als herenmaten. Roze tinten komen voor de meiden in de Quartz/Pearl combo, terwijl blauwe tinten opvallen in het Mineral/Ivory ontwerp voor de guys.

Afgewerkt met het klassieke logo op de zijkanten, teen en hiel, stap je perfect in de On Running Cloudtilt.

Of je nu op zoek bent naar schoenen en kleding voor je workouts of voor het dagelijks leven, bekijk de rest van On’s collectie hier.

Lees meer zoals dit

Volgende blog