jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 09/05/2023

Own the floor met Nike

Nike staat erom bekend feel-good energie uit te stralen en je te inspireren om je grenzen te verleggen, welke workout je ook doet. Deze keer focust Nike op dance met hun nieuwste ‘Own The Floor’ campagne. 

Own The Floor draait om het aanmoedigen van de dansgemeenschap, hoe je ook beweegt. Het gaat om je eigen plek opeisen, jezelf uitdrukken en de good vibes voelen terwijl je dat doet. 

Dus wat je ook doet, met de nieuwste collectie van Nike ben je klaar voor de studio en het podium. Te zien op het Londense dance collective Sturdy Off (@Sturdyoff), het is tijd om de dansvloer te ownen! 

Made to move 

We weten dat elke danser uniek is en dat geen twee moves ooit hetzelfde kunnen zijn.  De Sturdy Off-ploeg heeft zich gevestigd als ’s werelds grootste platform voor sturdy dance met virale momenten op YouTube en TikTok. Ze hebben inmiddels bijna 300.000 abonnees op YouTube, waar het team hun moves laat zien om de Sturdy-kroon mee naar huis te nemen. 

Nike zet een stap om dansers, hun vakgebieden en gemeenschappen te versterken op een manier die hun eigen stijl laat zien. Met fresh fits die je tijdens een training op koude dagen comfortabel houden, brengt de Swoosh de heat. 

Voor de heren hebben we de kenmerkende Tech Fleece stijlen, ontworpen met een ultra-lichtgewicht gevoel dat je warm houdt. Voor een street-ready edge wanneer je in beweging bent, ga je voor classic Club Fleece hoodies, sweats en joggers. 

Voor de sneakers blijft Nike trouw aan zijn roots met het legendarische Air Force 1-silhouet. Een fresh leren bovenwerk in combinatie met innovatieve Air cushioning maakt deze sneaker een van de meest bekende en geliefde sneakers van de Swoosh. Met een heritage in hoops, hiphop en creativiteit is de AF1 een go-to voor artiesten en sneakerheads. 

Wat neem jij mee? 

Wat je stijl ook is, Nike heeft een collectie voor de meiden om je fitness essentials te verbeteren. Met strakke en ondersteunende sportbeha’s en nauwsluitende trainingsshorts, kom je elke keer weer soepel door je trainingen heen. 

Breng je moves naar de straat met oversized tees en fietsbroeken voor een relaxte vibe, terwijl cozy fleece sweats je comfy houden. 

Sluit je aan bij de signature Swoosh stijlen met de iconische Air Force 1 en Gamma Force silhouetten en geef je looks een heritage feel. Samen met Nike’s legendarische Dunk sneaker, een essential die staat voor gemeenschap en creativiteit. 

Voel je je geïnspireerd? 

Met vrijheid, inclusiviteit en een gevoel van optimisme op de voorgrond van Nike’s ‘Own The Floor’-beweging, is het tijd om je stijl, je moves en je positieve vibes te laten zien. Link met je crew, claim je ruimte en own the floor nu met Nike’s nieuwste collectie! 

Lees meer zoals dit

Volgende blog