jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 01/03/2023

Op avontuur met de New Balance Hierro

Waar je avontuur je ook brengt, van rotsachtige paden naar de straten van de stad, de Fresh Foam x Hierro v7 van New Balance got you covered. Gedragen door Lo-Fi rapper Comfy (@comfy.mcr), zijn deze schoenen ontworpen voor de bergen maar leveren ook een essentiƫle stijl aan je dagelijkse rotatie.

Comfy, afkomstig uit Moston, Manchester, stond onlangs in het voorprogramma van Bugzy Malone tijdens zijn arena tour en stond eerder in het voorprogramma van 50 Cent op Wembley.

Check alle details hieronder en ontdek de bold colourways om je look te upgraden.

Mountain meets Urban

Of je nu bergtoppen beklimt of door de straten loopt, met de nieuwste Fresh Foam x Hierro v7 sneakers van New Balance ben je altijd ready.

Deze schoenen zijn gesneden uit lichte, ademende mesh met synthetische overlays voor optimale duurzaamheid.

Met een vetersluiting zodat je altijd locked in bent, een gewatteerde laag voor een goede, ondersteunende pasvorm en een hiellus voor easy access, ze zitten op een zachte, verende Fresh Foam X tussenzool die een ultra-soepele ride levert op alle soorten ondergrond, van oneffen paden tot gladde straten.

De schoenen staan op een Vibram Megagrip buitenzool die zorgt voor duurzame, gripvolle tractie, ongeacht de omstandigheden.

In een stealthy zwarte kleur die exclusief bij JD verkrijgbaar is, Lace ‘em up, wat je plannen ook zijn.

Ga voor GORE-TEX

Voor extra bescherming tijdens een regenbui kies je voor de Fresh Foam x Hierro v7 GTX.

Of je nu gaat trailrunnen, wandelen of een nieuwe stad verkent, laat het weer je niet in de weg staan.

Gesneden uit lichtgewicht mesh en synthetische materialen en voorzien van een waterdichte GORE-TEX cover als bescherming tegen de elementen. Gesneden met no-sew overlays, sleek en smooth looking met optimale grip op bergtoppen.

Met dezelfde Fresh Foam X tussenzool voor demping en Vibram Megagrip buitenzool voor tractie, komen ze in een bright, bold Pixel Green, Natural Indigo en Eclipse en Blue Groove colorway voor een statement stijl op straat.

Ben jij opzoek naar een nieuw avontuur? Bekijk onze collectie van New Balance Hierro trainers hier!

Lees meer zoals dit

Volgende blog