jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 03/03/2023

Van de stad naar de top: nieuw van Technicals

Bereid je voor op je avonturen met de nieuwste collectie van Technicals. Terug met een fresh drop van outdoor-geïnspireerde essentials, of je nu aan het wandelen bent op de trails, of met je vrienden de stad in gaat, Technicals heeft je altijd covered! 

De nieuwe collectie bevat alle uitrusting die je nodig hebt voor elk avontuur. Check de drop en lees hier de details. 

Elevate Your Everyday

Technicals is geïnspireerd op de trails en brengt outdoor-ready heat sinds de lancering in 2021. Met de lente op komst, zijn we klaar om weer de buitenlucht in te gaan, en Technicals heeft alle essentials. 

Van lange wandelingen in de bergen, tot hardlopen op de weg of chillen in de stad, deze kledingstukken zijn gemaakt om je overal naartoe te brengen. 

Met lagen zoals hoodies, gilets en jassen ben je klaar als het weer een wending neemt. Duurzame geweven stoffen zijn gemaakt om je te beschermen tegen nat weer, terwijl gewatteerde items de warmte vasthouden. 

Essentials

Ga terug naar de basis met stapels T-shirts in verschillende kleuren. Blijf fresh tijdens het trainen in het ultralichte Riley T-shirt en Cross Seamless T-shirt, gemaakt van soepele, rekbare polyknit stoffen voor ademend draagcomfort. 

Klassieke katoenen stijlen zoals het Reach T-shirt leveren essentieel dagelijks comfort met outdoor graphics voor een bold look op koude dagen. 

Cargo shorts en geweven broeken zijn ideaal om op pad te gaan, met stevig textiel en ritszakken voor een avontuurlijke edge. Op trainingsdagen zijn stijlen als de Apex Shorts en Arch Woven Shorts gemaakt om te bewegen. 

Klaar voor het avontuur?

Reflecterende details en kenmerkende branding maken de collectie af, dus zorg dat je je uitrusting in orde hebt en bekijk nu de volledige collectie van Technicals!

Lees meer zoals dit

Volgende blog