jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 10/08/2018

OUTSIDE THE BOX: HIP HOP LEGENDE PUSHA T OVER DE ADIDAS POD

Na een aantal jaar even stil te zijn geweest als solo-artiest dropte hip hop legende Pusha-T zijn formidabele album DAYTONA, geproduceerd door zijn goede vriend Kanye West. Misschien ken je de rapper nog wel van de langdurige beef met rapper Drake of de hits ‘Runaway’ en ‘Mercy’. Het album DAYTONA laat een sterke indruk achter in de hip hop scene en dat terwijl het ‘amper’ uit zeven nummers bestaat en nog geen 22 minuten duurt!

‘Adidas is probably the first brand that I have cried for’

Als kind was de Amerikaanse rapper uit Virginia Beach al een groot fan van adidas Originals, laat King Push weten in de aflevering van JD’s Outside The Box. De trainers van adidas waren dé schoenen waar hij als kleine jongen om smeekte bij zijn ouders. Bij het horen en zien van the brand with the 3-Stripes denkt hij aan de hiphop cultuur, zijn favoriete rappers en old neighbourhood.

De features van de latest adidas Originals POD-S3.1 maken de passie van Pusha T voor adidas duidelijk. Deze sneakers zijn inspired op adi’s tech uit de 90s en vormden de basis voor zijn album.

Eén van de belangrijkste features van de POD zijn de stevige Flex bridge groeven voor een retro feel met college culture vibes. Een tweede highlight is de high rebound van deze kicks. Het smooth silhouet is flexibel en innoverend. Dat geldt ook voor het schrijven van lyrics; op dit gebied blijft Pusha T zich continu ontwikkelen. De rapper vervolgt met het motto: ‘Push boundaries and be the best you can be. But stay yourself!’ De POD kan gezien worden als ‘the most functional shoe ever’, volgens Pusha T. Deze sneaker is uitgerust met de next level Boost tech in het hielstuk voor lichtgewicht comfort en ondersteuning.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Ymmac3U1Hg0

Ben jij net als Pusha T excited about de adidas Originals POD-S3? Scoor dan hier jouw paar in verschillende colourways!

Lees meer zoals dit

Volgende blog