jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 29/10/2021

Paired Together with Levi’s

Behoefte aan iets nieuws voor de herfst en winter? Levi’s gaat dit seizoen old-school en gaat een paar jaar terug in de tijd met vintage vibes in hun nieuwste campagne ‘Paired Together’.

Ze droppen de ultieme reeks van retro-inspired style, met een paar JD exclusives erin verwerkt.

De nieuwste collectie is verkrijgbaar in zowel dames- als herenmaten en bevat de basiskenmerken van elke wintergarderobe. Check it out!

Levi's

Rep it Retro

Van sofa days tot weekend ‘fits, they’ve got you covered. De new ins van dit seizoen vullen je collectie met statement makende T-shirts, sweaters en hoodies. Wees verzekerd van head turning ‘fits!

Van herfstgroen en roze tinten tot koele grijstinten voor in de sneeuw, Levi’s heeft kleuren voor al je plannen! Deze superzachte sweaters hebben relaxte schouders en geribbelde boorden en ze zijn finished met vintage Levi’s branding of het iconische Box Tab logo op de borst.

Combineer ze met een legendarische Levi’s jeans en chunky witte sneakers, of draag ze met een joggingbroek, een must-have dit seizoen.

Levi's

Luxe Layers

Wie zegt dat bovenkleding niet stylish kan zijn?! Als het koud wordt en het tijd is om je warm aan te kleden, heeft Levi’s premium jassen speciaal voor jou. Of het nu is voor tijdens een wandeling of als je de piste op gaat – de nieuwste Bubble Bodywarmer is van een heel nieuw level van veelzijdigheid!

Met zijn op streetwear geïnspireerde stijl en handige functies is het de perfecte laag om de kou buiten te houden zonder het benauwd te krijgen. Draag ‘m over een knusse Levi’s hoodie en je bent good to go!

Ready to switch it up? Check de nieuwste Levi’s looks voor heren en dames hier bij JD!

Lees meer zoals dit

Volgende blog