jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 08/11/2021

JD Street: check de JD 2021 Kerst ad

It’s that time of the year again! Het feestelijke seizoen is eindelijk hier en de JD Kerst reclame is officieel te zien op je schermen.

Nog niet gezien? We’ve got you covered. Bekijk hier de reclame en check de inside scoop over de grootste namen die erin voorkomen. Check it out ⬇️

JD Street

De kerst ad neemt je mee naar de ultieme JD Street; een winkelstraat omgetoverd in JD-stijl.

Dit seizoen dumpen enkele van de grootste namen uit de muziek- en sportwereld hun dagelijkse job en geven ze hun carrière een heel andere wending… Ze zoeken een nieuwe job in de JD Street! Naast de gebruikelijke JD-winkel vind je er een hele reeks winkels, van kruidenierswinkels tot hondentrimsalons.

Bij Jama en Dapaah – King of Trims, is Michael Dapaah op zoek naar betere dingen! Hij werkt samen met Maya Jama en met een beetje hulp van zijn assistente Tobi Brown, laat hij ons zijn waanzinnige hondentrimkunsten zien. Neem een kijkje achter de schermen bij wat er hier gebeurt!

TV ad banner

Iets verderop bij Jerk and Dumplings – King of Wings, runnen Aitch en Shaybo de beste eettent van de straat. Ze hebben hun muziekcarrière opgegeven om hun enige echte passie te volgen: kip.

Je vindt er ook mensen als Ms Banks en Little Simz, die Jammy Donuts versieren, Central Cee en Russ Millions die mince pies halen bij Juicy and Delicious – plus nog veel meer bekende gezichten als CSI, Jay1 en Young T & Bugsey. Je wil het niet missen! Check de reclame en shop hun looks hier.

TV ad banner

Mis onze populaire JD Street App Game niet. Speel nu om te winnen!

Lees meer zoals dit

Volgende blog