jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 13/10/2022

Party season essentials

Ben jij al helemaal klaar voor alle party’s van oktober? Van halloween feestjes tot een hele week non-stop feesten, de party calendar zit vol deze maand en dat betekent: tijd voor een nieuwe outfit. Heb jij nog inspiratie nodig? We got you covered met de hotste merken zoals Juicy Couture, Ellesse, Levi’s en nog veel meer. Get your party essentials sorted at JD!

Get your dress on

We are here to dress up! Juicy Couture is HET merk waar iedereen het over heeft sinds het zijn iconische jaren ’90 en vroege jaren ’00 stijlen terugbracht.

Geef je party look een boost met deze diamanten slim Dress van Juicy Couture. Ga voor een classy zwarte kleur of be pretty in pink. Deze jurk is gemaakt van licht, stretchy velours. Zo zie je er eye catching uit en ben je de hele dag comfy op de dansvloer, dat is wat we zoeken, right girls?

Cargo all the way

Cargo broeken zijn een van de grootste trends right now en we love it. Deze essential mag niet ontbreken in jouw wardrobe dit feestseizoen. De cargo broek + crop top combinatie is de perfecte outfit voor elke party. Bij JD vind je cargobroeken van topmerken zoals Ellesse, Nike, adidas en Columbia. Combineer jouw favoriete cargo met een fresh top en je bent ready to go. Het is natuurlijk al oktober en de koudere dagen zijn begonnen, we know. Check onze collectie jassen om je outfit herfst proof te maken.

Go to fit for him

Wil jij er fresh uitzien tijdens een avondje stappen? It all starts with jeans! Stoere distressed jeans of classic Levi jeans, het perfecte paar jeans voor jou vinden is een must. Combineer je jeans met een fresh sweater of hoodie voor een streetstyle look of ga voor een T-shirt en een jacket voor een clean look. Check de collectie jeans met topmerken zoals Levi’s, Supply & Demand en Valere.

Wil jij een statement maken? Ga dan voor een eye catching look met de Dickies 872 work pants. Combineer deze met een Dickies T-shirt of sweater en je bent klaar voor elke party this season!

Last but not least, de finishing touch van elke outfit, een paar fresh sneakers of course. Op welke schoenen kan iedereen de hele dag dansen? Air force 1! De musthave in elke wardrobe om elke party outfit af te maken.

Lees meer zoals dit

Volgende blog