jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 17/05/2022

Ready voor de zomer met Hoodrich

Hoodrich werd opgericht in 2014 in de slaapkamer van oprichter Jay Williams in Birmingham. Acht jaar later heeft Hoodrich de streetwear game overgenomen, geïnspireerd door de music scene gecombineerd met een urban touch. Hoodrich is de heat of the streets.

Back at it again met Fumez The Engineer dropt Hoodrich de nieuwste lente en zomercollectie nu bij JD. Trouw gebleven aan Hoodrich’s underground roots, check what’s new.

Statement Makers

Wanneer de zon schijnt en de temperatuur stijgt, is een combinatie van een T-shirt en een korte broek de go to look voor al je zomerplannen. Je wardrobe essentials moeten dit seizoen een eye catcher zijn. Ready to switch it up? Hoodrich got you!

Met Hoodrich zijn all eyes on you, kijk niet verder dan de nieuwste T-Shirt collectie. In klassieke witte en zwarte kleuren tot meer zomerse tinten zoals Placid Blue en Sesame. Gesneden van superzachte katoenen met een geribde ronde halslijn en korte mouwen.

Elk ontwerp heeft zijn eigen special touch. Van het kenmerkende logo tot geborduurde badges. Nu ook met een retro vibe met de op varsity geïnspireerde ‘H’ patches.

Draag deze essentials met je favoriete jeans tijdens een avondje uit of met matching shorts voor een street ready look op off duty dagen.

Kickin’ Back

Als het weer even niet meezit, heeft Hoodrich nog steeds je back. De nieuwste hoodies en joggers van Hoodrich zijn perfect voor koelere dagen en zorgen voor een fresh look en een cozy gevoel.

De matching pakken zijn afgewerkt met toelopende boorden en ritszakken voor een utility vibe. Combineer ze met een paar nette kicks en je bent klaar om te gaan!

Voel jij de nieuwste collectie? Wij in ieder geval wel, check hier de hele collectie!

Lees meer zoals dit

Volgende blog