jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 01/06/2022

Sport inspired style met FILA

Om 110 jaar FILA freshness te vieren, blijft de Spring Summer 22 collectie van het merk trouw aan zijn roots. Met de nadruk op athleisure looks heeft de nieuwste collectie alles wat je zoekt voor het nieuwe seizoen.

Sportieve fits, warm weer essentials en throwback vibes voor zowel heren als dames. Wil jij klaar zijn voor de lente? Bekijk de nieuwste collectie van FILA hier!

New season style

Of je deze zomer nu festivals gaat bezoeken of gewoon met je vrienden op stap gaat, FILA’s nieuwste collectie garandeert een comfy but eyecatching look.

Step out in een court inspired stijl die exclusief bij JD verkrijgbaar is met de Melli Basketball Shorts en bijpassend Reggie Vest. Deze set in marineblauw geeft je een sportief tintje in een losse, relaxte look.

Voor easy daily comfort heeft FILA je covered met de nieuwste reeks T-shirts. JD exclusieve stijlen, logo t-shirts en nog veel meer in een reeks kleurstellingen om er fresh uit te zien. To finish up? Kies een korte broek en ga de straat op in de ultieme lente/zomer combinatie.

Shop FILA voor mannen hier.

FILA feels

Callin’ all girls!  FILA’s nieuwste collectie zit boordevol dreamy pieces, ook voor jou. Wil jij je wardrobe upgraden voor het nieuwe seizoen? We got you!

Altijd on point met een retro geïnspireerde look. Als de zon schijnt, ga dan voor een biker shorts met een oversized T-shirt, of creëer een op het circuit geïnspireerde look met een fresh runner short.

Van picknicks in het park tot vakantievibes, de Pique Polo Dress is een must! Deze op tennis geïnspireerde jurk in een navy kleur heeft een relaxte stijl met een sportief, vintage touch. Voor extra cosiness kun je jouw look afmaken met een sweatshirt of hoodie. De Logo Rib Crew Sweatshirt gives varsity feels en wij zijn obsessed!

Shop FILA voor vrouwen hier.

Wil je het nieuwste van het nieuwste? Shop alle FILA freshness hier!

Lees meer zoals dit

Volgende blog