jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 02/11/2018

RELEASEPARTY NAFTHALY RAMONA X JDWOMEN

Hi there! Wij hebben leuk nieuws voor onze sportieve fans en followers… Op vrijdag 2 november geeft DJ Nafthaly Ramona een te gekke release party om haar nieuwe track Sportschool te vieren, in samenwerking met JD Sports @JDwomennl. Het wordt een groots event met muziek en sport; what do you want more?

Wil jij meer weten over Nafthaly en de ‘mystery guests’ op haar party? Lees dan snel verder!

#1 FEMALE DJ IN NEDERLAND 

DJ Nafthaly, bekend van de Platina single ‘Merry’ met Bizzey en Hef, staat op dit moment bekend als de leading female DJ in Nederland. Ondanks het feit dat de dj-wereld een mannenwereld is, heeft zij zich altijd goed staande gehouden. Op dit moment staat ze dan ook in alle grote clubs in zowel binnen- als buitenland. Haar muziekstijl bestaat uit uiteenlopende invloeden van Eclectic, Dancehall, Hip-Hop en R&B tot aan Moombahton, House en trap.

Benieuwd geworden? Via Facebook kun je Nafthaly’s tracks beluisteren.

Nafthaly op event
Nafthaly and friends

MYSTERY GUESTS OP DE RELEASE PARTY 

De release party begint met een mini bootcamp gegeven door niemand minder dan Nafthaly’s personal trainer @Lubnasports. Twee gelukkige winnaars (plus twee vriendinnen) zijn uitgekozen om deze bootcamp te joinen samen met Alex Maas en Robin Sterk. Vanaf 19:00 tot 21:00 uur ben je welkom in de JD Sports Flagship Store aan de Nieuwendijk 196 in Amsterdam, gevolgd door een afterparty.

Ben jij aanwezig om samen met Nafthaly haar release te vieren? We zien je daar!

Lees meer zoals dit

Volgende blog