jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 07/11/2018

NIKE’S AIR MAX 2015 NU EXCLUSIEF BIJ JD

In de scene sinds 2015… Nike’s Air Max 2015 is weer back in de game – deze comeback is alleen exclusief te vinden bij JD Sports! De Air Max 2015 heren kicks zijn dit keer gedropt in een striking triple black, grijs en marineblauwe colourway. Dit silhouet mag absoluut niet ontbreken in je sneaker’drobe.. 🔥

DE ICONISCHE OG

In 2015 breidde Nike de iconische Air Max fam uit met de Air Max 2015. Het model uit 2014 was al voorzien van een Flyknit bovenwerk en uitgerust met Nike’s Flywire-tech, maar kreeg nog een extra update.

Voor ultiem comfort wordt de volledige Air unit behouden. De Air Max 2015 biedt 360° Air demping en komt met een nieuwe tubular constructie met diepere flexgroeven – het resultaat is een bouncy feel. Extra comfort is gegarandeerd!

Verzeker jezelf van een speedy look en run the streets met deze runners.

Back at JD

De AM2015 is op dit moment exclusief verkrijgbaar bij JD! En yes, je kan dit legendarische silhouet nergens anders scoren.

De drie verschillende colourways zijn ontworpen met een ademend Flyknit bovenwerk voorzien van het Flywire vetersysteem voor een extra locked in fit. Met als finishing touch, geplaatst op een volledige Air unit met een omgekeerde Swoosh.

Shop je favo colourway nu het nog kan hier & don’t miss out!

Lees meer zoals dit

Volgende blog