jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 02/03/2022

Under Armour: UA ALL DAY

Hard trainen, klaar zijn voor alles en altijd streven naar meer. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij UA All Day!

Girls, de nieuwste drop van Under Armour is binnen! Fitness is meer dan naar de gym gaan na een drukke dag of een YouTube workout vanuit huis. Daarom brengen wij jou nu een dope Under Armour collectie met innovatieve essentials die perfect zijn voor de gym en om mee te chillen!

Know what you wear! Door de QR code van jouw Under Armour picks te scannen zie je alles wat je wil weten over het product. Zo breng je jouw workout naar de next level.

Level Up

Trainen is een essentieel onderdeel van de dag. Met de focus op dames fitness zorgt Under Armour ervoor dat jij klaar bent voor alles.

Get ready met de OG Under Armour’s training fits. Ga voor een reflective tech 1/4 zip top in een lime colorway exclusief bij JD. Met de UA tech stof ben je altijd comfy of je nou gaat trainen of je daily tasks gaat doen. Deze extra lichtgewicht laag is essentieel voor de actieve dagen. Met training details zoals een 1/4 rits sluiting en hoge kraag ben je altijd klaar voor een fitness sessie. Afgewerkt met reflective details aan de voorkant en achterkant zodat je altijd zichtbaar bent op donkere dagen.

Under Armour’s HeatGear reflective leggings exclusief voor JD brengen jouw workout fit naar de next level. Gemaakt van ultra-smooth, stretchy poly stof in een zwarte kleurstelling. Deze nauwsluitende compressie leggings zijn gemaakt met UA’s HeatGear tech, de originele basislaag. Het zorgt voor ultra-comfortabele, lichtgewicht kleding die zweet afvoert en je temperatuur onder controle houdt. Bovendien biedt de slipvrije tailleband optimale veiligheid tijdens elke training.

Essentials For Everyday

Of je nou gaat trainen, of actief blijft en je to-do lijstje afvinkt, Under Armour’s fitness gear is wat je nodig hebt.

Items zoals de V-Neck Short Sleeve T-Shirt en 1/4 Zip Track Top zijn gemaakt met UA Tech voor een superzacht gevoel dat zweet afvoert voor comfort op het hoogste niveau. Met anti-geur technologie en ingebouwde vier-weg stretch, kun je deze fits voor, tijdens en na de training rocken.

Ga voor de Rival Fleece Joggers voor ultieme heat op koudere dagen. Met een elastische tailleband en een verstelbaar trekkoord zijn deze joggers onmisbaar tijdens de training. Combineer deze met de Rival Fleece 1/4 Zip Top met drop-hem schouders en geribde boorden voor een perfecte pasvorm. Keep the heat in met Under Armour.

UA’s Rival Fleece stof is een ultralichte katoenmix met een zachte fleece-afwerking aan de binnenkant voor superieur comfort. Daarnaast is het super duurzaam, dus je weet dat je fit lang meegaat.

Finish je fit met de HOVR Phantom 2 IntelliKnit sneakers. Met ademend IntelliKnit textiel aan de bovenkant en UA HOVR demping. Zo maak je al je kilometers in comfort.

Shop nu jouw favoriete Under Armour pieces online of in de winkel! Blijf jezelf uitdagen, you’ve got this, girl!

Lees meer zoals dit

Volgende blog