jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 14/06/2023

SALE tot 50% korting

Stop met wat je aan het doen bent, want dit wil je niet missen! Onze Summer Sale is net begonnen en zit boordevol deals met de grootste merken in de game.  

Met tot 50% korting op Nike, adidas, The North Face en nog veel meer, hebben we zomeraanbiedingen voor de hele familie! Of je nu op zoek bent naar een fresh ‘fit of nieuwe sneakers, met onze SALE zit je goed. Bekijk hier een aantal van onze essentials! 

Summer Savings 

Er gaat niets boven een grafisch T-shirt, dus het is nu de beste tijd om een voorraadje in te slaan! Dit Mountain Back T-shirt van The North Face is een koopje! Shorts, jeans of joggers, je kunt het overal mee matchen. Wil jij meer shorts in je summer wardrobe? De zwarte Arrow Cargo Shorts van McKenzie hebben een klassieke cargostijl en zijn een absolute musthave voor de zomer! 

Terras is trending en nu kun je deze look voor minder krijgen in de sale. De Baltic sneakers van adidas Originals, in een JD-exclusieve grijze kleur, hebben een premium stijl en een classic look, afgewerkt met een rubberen tussenzool voor een extra vintage edge. Shop ze nu voor slechts €50. 

Shop alle Heren sale

Style Steals  

We hebben ook heel veel deals voor dames! Als je van een cute courtside stijl houdt, dan ben je bij Jordan aan het juiste adres. Mis de Jersey Tank Top niet in onze sale! Ondek al onze everyday items met mega deals. Bekijk Nike’s Varsity Leggings in het zwart voor bankdagen of als airport ‘fit. 

Maak een statement met de Forum Bold Stripes van adidas Originals. Deze sneakers combineren fresh white met dreamy neutrals en zijn de perfect pick voor de zomer. Run don’t walk girls. 

Shop alle Dames sale

Kids deals 

Grote deals voor de kleintjes in onze sale voor kids. Mega veel korting tot wel 50% op kinderkleding, van baby tot junior. Ga voor easy comfort met het Large Block T-shirt van Berghaus, slechts € 15 in de sale! 

Vergeet niet de kinderschoenen in de sale te checken! Met een JD-exclusieve zwarte kleur is Nike’s Air Huarache een musthave, samen met Fila’s Disruptor EXP. Een classic voor een gedurfde, retro stijl. 

Shop alle Kids sale  

Wil je meer zien? Check nu onze sale met tot 50% korting! 

Lees meer zoals dit

Volgende blog